Survivor spoiler 4/2: ΠΑΝΙΚΟΣ! Η ομάδα που κερδίζει αύριο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

3 Φεβρουαρίου, 2024


Κυριακή αύριο 4/2 και το Survivor 2024 επιστρέφει με νέο επεισόδιο. Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο όσο περνάει ο καιρός θα είναι καταιγιστικές, αφού ο Τούρκος παραγωγός χρησιμοποιεί σιγά σιγά τα δυνατά του χαρτιά.Τι σημαίνει αυτό; Έχουμε προσθήκες! Στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι εισβάλλουν παίκτες από τα παλιά, που θα μας απασχολήσουν για πολλούς λόγους (δείτε εδώ ποιοι θα μπουν στο Survivor)….

...Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που φέτος είναι καθοριστικό για το παιχνίδι έχουμε για αρχή να σας μεταφέρουμε το spoiler σχετικά με την ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.Η ομάδα που κερδίζει στο αυριανό 4/2 επεισόδιο του Survivor 2024Αύριο 4/2 λοιπόν, διάσημοι και...

Κυριακή αύριο 4/2 και το Survivor 2024 επιστρέφει με νέο επεισόδιο. Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο όσο περνάει ο καιρός θα είναι καταιγιστικές, αφού ο Τούρκος παραγωγός χρησιμοποιεί σιγά σιγά τα δυνατά του χαρτιά.

Τι σημαίνει αυτό; Έχουμε προσθήκες! Στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι εισβάλλουν παίκτες από τα παλιά, που θα μας απασχολήσουν για πολλούς λόγους (δείτε εδώ ποιοι θα μπουν στο Survivor).

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που φέτος είναι καθοριστικό για το παιχνίδι έχουμε για αρχή να σας μεταφέρουμε το spoiler σχετικά με την ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η ομάδα που κερδίζει στο αυριανό 4/2 επεισόδιο του Survivor 2024

Αύριο 4/2 λοιπόν, διάσημοι και μαχητές θα παίξουν για την ασυλία, την οποία κανείς τους δε θέλει να χάσει. Επειδή όμως στους δύο πάντα ο ένας χάνει, το Youweekly.gr και οι αποκλειστικές μας πηγές από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν, πως ηττημένοι θα είναι οι…Μπλε!

Επομένως, οι μαχητές θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους λίγο μετά τη συγκινητική αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι.

Survivor spoiler 4/2 - Η ομάδα που κερδίζει

Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι – Παίρνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Οι παίκτες μπορεί να περνάνε τα πάνδεινα στον Άγιο Δομίνικο αλλά προφανέστατα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους… Οι συμφωνίες που έχει κάνει ο Ατζούν μαζί τους – τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς – είναι “χρυσές” και το Youweekly.gr έχει αναλυτικό ρεπορτάζ!

Αλέξης Παππάς Κατερίνα Δαλάκα και Σάββας Γκέντσογλου οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στο Survivor 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται από στόμα σε στόμα, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς είναι αυτοί που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα στην ομάδα των επώνυμων. Οι εβδομαδιαίες απολαβές τους φτάνουν τα 10.000 ευρώ ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου που λαμβάνει 7.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Αλέξης Παππάς: Αντιπαθητικός και… πλούσιος – Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής από το Survivor

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.