Masterchef 8 highlights 2/3: Τα κλάματα της Γεωργίας και η πρώτη ηχηρή αποχώρηση για φέτος!

3 Φεβρουαρίου, 2024


Το βράδυ της Παρασκευής 2/3 παρακολουθήσαμε το νέο επεισόδιο για το Masterchef 8 με τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με την πρώτη αποχώρηση από τον φετινό διαγωνισμό. Νωρίτερα ωστόσο προηγήθηκαν τα κλάματα της Γεωργίας μία ημέρα από τον τσακωμό της με τη Βιβή.Η Γεωργία ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του STAR, διότι ψηφίστηκε από δέκα συμπαίκτες τ…

...αι ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του STAR, διότι ψηφίστηκε από δέκα συμπαίκτες της και αυτό την πλήγωσε πολύ, αλλά επισήμανε πως θα έδινε τον καλύτερό της εαυτό γιατί υποστηρίζει πως της αξίζει να μείνει στον διαγωνισμό.«Δεν φοβάμαι τις αντιπάλους μου, πιστεύω στις...

Το βράδυ της Παρασκευής 2/3 παρακολουθήσαμε το νέο επεισόδιο για το Masterchef 8 με τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με την πρώτη αποχώρηση από τον φετινό διαγωνισμό. Νωρίτερα ωστόσο προηγήθηκαν τα κλάματα της Γεωργίας μία ημέρα από τον τσακωμό της με τη Βιβή.

Τα highlights για το χθεσινοβραδινό 2/3 επεισόδιο του Masterchef

Ράκος η Γεωργία στην κάμερα του STAR

Η Γεωργία ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του STAR, διότι ψηφίστηκε από δέκα συμπαίκτες της και αυτό την πλήγωσε πολύ, αλλά επισήμανε πως θα έδινε τον καλύτερό της εαυτό γιατί υποστηρίζει πως της αξίζει να μείνει στον διαγωνισμό.

«Δεν φοβάμαι τις αντιπάλους μου, πιστεύω στις ικανότητες μου και πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη δυσκολία της αντιγραφής του πιάτου. Έχω καλή μνήμη, κρατάω την ψυχραιμία μου και δεν έχω κοπεί μέχρι τώρα ούτε έχω καεί, παρόλο που και για μένα είναι πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι θα τα πάω πάρα πολύ καλά και κρατάω πάντα χαμηλούς τόνους. Πάντα. Δηλαδή η Ειρήνη μού είπε σήμερα “εγώ κοριτσάκι μου έχω κάνει 800 κουβέρ”. Το να λέμε όμως ψέματα για να εξυψώσουμε τον εαυτό μας και να μειώσουμε κάποιον άλλον, δεν θεωρώ ότι θα μας πάει εκεί που θέλουμε», είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω την συμπεριφορά όλων, μα όλων, που μου έδωσαν 10 ψήφους γιατί, την ώρα που έπαιρνα τις ψήφους, είδα μέχρι και τους κριτές να απορούν. Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη σαν ομάδα για να είμαι ειλικρινής», πρόσθεσε.

Και κατέληξε με δάκρυα στα μάτια: «Όσο καλά και να θέλουν σήμερα να μου φερθούν, δεν μπορώ να ξεχάσω την προηγούμενη τους συμπεριφορά. Πως είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα και μετά να του λες “θα πας καλά” και τα λοιπά;».

Λίγο αργότερα, λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό για την μαγειρική μάχη μαζί με τις υπόλοιπες δύο υποψήφιες. Όλες τους κλήθηκαν να μυρίσουν, να δοκιμάσουν και να κατονομάσουν διάφορα μπαχαρικά και όποια έβρισκε τα πιο πολλά θα περνούσε στον εξώστη, έχοντας εξασφαλίσει την θέση της για μία ακόμη εβδομάδα. Τότε είναι που η Γεωργία πήρε το αίμα της πίσω, αφού κέρδισε! Η Τάνια και η Ρένα έμειναν πίσω για να παλέψουν για την δική τους θέση…

«Δεν ξέρω, αγχώθηκα πάρα πολύ. Δοκίμαζα, καταλάβαινα τι είναι και δεν έβγαινε η φωνή μου. Έτρεμε το χέρι μου, δεν έβγαινε καν η φωνή μου από μέσα για να πω τι είναι», δήλωσε η Τάνια, “λυγίζοντας” κι εκείνη.

H παίκτρια που αποχώρησε

Το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου αφού ολοκληρώθηκε η δοκιμασία αποχώρησης, μετά την κατάρρευση της Γεωργίας, αλλά και την νίκη της στο πρώτο τεστ, η Ρένα με την Τάνια κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο ενός περίφημου σεφ.

Παρόλο που η 20χρονη ήταν πολύ αγχωμένη αρχικά, προσπάθησε να ηρεμήσει και να σκέφτεται ψύχραιμα και λογικά, ώστε να μην κάνει λάθη και χάσει την θέση της, σε αντίθεση με την πρώτη, η οποία μπήκε πιο ήρεμη, αλλά τελικά ένιωθε πως δεν της έφτανε ο χρόνος, παθαίνοντας black out.

Αυτό, λοιπόν, στοίχισε στην 51χρονη, αφού έκανε σοβαρά λάθη, συγκέντρωσε αρκετά χαμηλότερη βαθμολογία από την Τάνια και έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό και το σπίτι του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής. Η συγκίνηση στον εξώστη ήταν μεγάλη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.