Survivor: Baby Boom! Μητέρα για 2η φορά πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης (photos)

3 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor: Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Ντάρια Τουροβνικ, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης το 2018.Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης Λαμάι που αποχώρησε από το Survivor έκανε μία ανάρτηση στο Tik Tok και έρ…

...ιξε και το "καρφί" του!Η Ντάρια Τουρόβνικ το βράδυ της Πέμπτης 1/2 δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο και έγραψε: «01.02.2024 #babyboy #2».Να θυμίσουμε πως η Ντάρια Τουρόβνικ είναι ζευγάρι με τον Τάσο Παπαναγιώτου, ισχυρό άντρα γνωστής εταιρίας...

Survivor: Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Ντάρια Τουροβνικ, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης το 2018.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης Λαμάι που αποχώρησε από το Survivor έκανε μία ανάρτηση στο Tik Tok και έριξε και το “καρφί” του!

 Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η πρώην παίκτρια του Survivor Ντάρια Τουροβνικ

Η Ντάρια Τουρόβνικ το βράδυ της Πέμπτης 1/2 δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο και έγραψε: «01.02.2024 #babyboy #2».

 Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η πρώην παίκτρια του Survivor Ντάρια Τουροβνικ

Να θυμίσουμε πως η Ντάρια Τουρόβνικ είναι ζευγάρι με τον Τάσο Παπαναγιώτου, ισχυρό άντρα γνωστής εταιρίας ηλεκτροδότησης. Το 2021 κράτησαν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί, ακόμα ένα αγόρι.

Survivor 2024: «Πετσόκομμα» Μαρτίκα σε Σοϊλέδη: «Έχω κάνει τα πάντα για να χτυπήσει το τηλέφωνό του! Να το καταφέρει, να ηρεμήσουμε» (video)

Συνέχεια στην κόντρα με τον Άρη Σοιλέδη έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, με τις καυστικές δηλώσεις του για εκείνον, στην εκπομπή «Fay’s Time».

Ο Σπύρος Μαρτίκας πριν από μερικές ημέρες αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά, η οποία φέτος βρίσκεται στο Survivor, κάνοντας μερικά αιχμηρά σχόλια για την εικόνα της, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», κάνοντας λόγο για την υπόληψή του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μαζί με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, απάντησαν μέσα από την κάμερα του «Fay’s Time», την Πέμπτη (1/2).

«Γιατί υποτιμάει τόσο πολύ τον εαυτό του; Πρέπει να ξέρει ότι έχω κάνει τα πάντα για να χτυπήσει το τηλέφωνό του! Όποιες γνωριμίες είχα, όσους γνωστούς… έχω ενοχλήσει όλη την παραγωγή. Ό,τι μέσον έχω για να μπει ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι για άλλη μία φορά, που το θέλει, έχω κάνει τα πάντα για να βοηθήσω. Εύχομαι να το καταφέρει, να ηρεμήσουμε. Ξέρει πολύ καλά ότι γνωρίζω. Με τέτοια θρασύτητα που μίλησε για την υπόληψή μου και αν με εκτιμούν ή όχι, ας έρθει μαζί μου μία βόλτα, να κυκλοφορήσουμε έξω στον κόσμο, να δει την εκτίμησή μου, γιατί μάλλον δεν το έχει καταλάβει», είπε ο φαρμακοποιός ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου του επισήμανε με τη σειρά της:

«Δεν τον ξέρει, δεν τον έχει γνωρίσει, αλλά θα μπορούσε να τον μάθει ή να το καταλάβει από τις 24 φορές που έμεινε ο Σπύρος στο παιχνίδι και από το ότι αυτός έχασε. Μόνο αυτό. Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο για τον Άρη Σοϊλέδη. Ευχαριστούμε!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.