Survivor 2024: Η “αποκαθήλωση” της Ασημίνας & η αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή – O μεγάλος νικητής στους στίβους μάχης & το “παλτό” (photo)

3 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024: Ένας μήνας συμπληρώθηκε στο Survivor και έχουμε την “αποκαθήλωση” της Ασημίνας και την αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή. O μεγάλος νικητής στους στίβους μάχης και το “παλτό”. Ενώ, ο Σωτήρης Λαμάι που αποχώρησε από το Survivor έκανε μία ανάρτηση στο Tik Tok και έριξε και το “καρφί” του!Μπλε και Κόκκινοι συμπλήρωσαν ένα μήνα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και από πλευράς στατιστικών έχουν ξεχωρίσει …

...πολύ συγκεκριμένα άτομα. Η εμπειρία των παλιοσειρών (Ασημίνα, Δαλάκα, Παππάς) έχει μετρήσει, καθώς η πρώτη εξάδα έχει βαφτεί κόκκινη.Ο 6ος καλύτερος παίκτης τελικώς δεν αποχώρησε και ακόμα μπορούμε να πούμε ότι οι σταθερές στους Κόκκινους υπάρχουν. Ωστόσο, μετά και το τέλος...

Survivor 2024: Ένας μήνας συμπληρώθηκε στο Survivor και έχουμε την “αποκαθήλωση” της Ασημίνας και την αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή. O μεγάλος νικητής στους στίβους μάχης και το “παλτό”. Ενώ, ο Σωτήρης Λαμάι που αποχώρησε από το Survivor έκανε μία ανάρτηση στο Tik Tok και έριξε και το “καρφί” του!

Μπλε και Κόκκινοι συμπλήρωσαν ένα μήνα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και από πλευράς στατιστικών έχουν ξεχωρίσει πολύ συγκεκριμένα άτομα. Η εμπειρία των παλιοσειρών (Ασημίνα, Δαλάκα, Παππάς) έχει μετρήσει, καθώς η πρώτη εξάδα έχει βαφτεί κόκκινη.

Ο 6ος καλύτερος παίκτης τελικώς δεν αποχώρησε και ακόμα μπορούμε να πούμε ότι οι σταθερές στους Κόκκινους υπάρχουν. Ωστόσο, μετά και το τέλος της 4ης εβδομάδας, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Κι αυτό γιατί στην κορυφή δεν βρίσκεται πλέον το «βουνό», Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά έχουμε Μπλε εισβολή.

Ο Φάνης Μπολέτσης, εκμεταλλευόμενος το… ρεπό των αδύναμων παικτών της ομάδας του στο αγώνισμα επάθλου, κατάφερε να πάρει μεγάλες νίκες και να εκτοξευθεί.

Πλέον, ο τύποις ηγέτης των Μαχητών είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σχεδόν μια ποσοστιαία μονάδα πάνω από την Ασήμω (78%-77,3%). Κι ας μην έχει νίκη σε τελικό flag race ακόμα.

Από εκεί και πέρα, δεν βλέπει κανέναν. Αρκετά πιο πίσω η Δαλάκα (70%), ενώ και οι Σάββας/Παππάς (57%) πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να τον φτάσουν.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης λόγω του τραυματισμού του έχει μείνει στα 17 runs, αλλά το φοβερό ποσοστό του 64%. Δύσκολα όμως θα μείνει σ’αυτό στη συνέχεια, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Survivor – Ο Πίνακας των στατιστικών:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.