My style rocks ημιτελικός: Έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό – Οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν απόψε 1/2

2 Φεβρουαρίου, 2024


Την Πέμπτη 1/2 προβλήθηκε ο μεγάλος ημιτελικός του My style rocks, καθώς την Παρασκευή 2/2 ακολουθεί ο τελικός από τον οποίο θα αναδειχθεί η νικήτρια του πρώτου κύκλου (δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον επόμενο κύκλο).Οι συγκινήσεις δεν έλειπαν από το προτελευταίο επεισόδιο, καθώς και οι εντάσεις ανάμεσα στα κορίτσια μεταξύ τους αλλά και με την κριτική επιτροπή. Σε ότι αφορά όμως το διαδικ…

...αστικό κομμάτι, απόψε είδαμε να αποχωρούν δύο παίκτριες.Οι παίκτριες που αποχώρησαν 1/2 από το My style rocksΕκείνες λοιπόν, που έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή και δεν ήπιαν νερό - μετά την απόφαση των κριτών - είναι η Χριστιάννα και η Γεωργία με τις δύο κοπέλες να αποχαιρετούν συγκινημένες...

Την Πέμπτη 1/2 προβλήθηκε ο μεγάλος ημιτελικός του My style rocks, καθώς την Παρασκευή 2/2 ακολουθεί ο τελικός από τον οποίο θα αναδειχθεί η νικήτρια του πρώτου κύκλου (δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον επόμενο κύκλο).

Οι συγκινήσεις δεν έλειπαν από το προτελευταίο επεισόδιο, καθώς και οι εντάσεις ανάμεσα στα κορίτσια μεταξύ τους αλλά και με την κριτική επιτροπή. Σε ότι αφορά όμως το διαδικαστικό κομμάτι, απόψε είδαμε να αποχωρούν δύο παίκτριες.

Οι παίκτριες που αποχώρησαν 1/2 από το My style rocks

Εκείνες λοιπόν, που έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή και δεν ήπιαν νερό – μετά την απόφαση των κριτών – είναι η Χριστιάννα και η Γεωργία με τις δύο κοπέλες να αποχαιρετούν συγκινημένες τον διαγωνισμό μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.