Masterchef 8 (1/2): Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Βιβή & Γεωργία – «Ε άμα γκαστρωθεί και κάποια θα κάνω τη μαμή»

2 Φεβρουαρίου, 2024


Την Τετάρτη 31/1 παρακολουθήσαμε την πρώτη ένταση στο Masterchef 8 ανάμεσα σε δύο παίκτριες της μποpντό ομάδας με τη Βιβή και τη Γεωργία να έρχονται σε αντιπαράθεση σχετικά με την απόδοση που είχαν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.Με τη σειρά της η Βιβή ανέφερε την φράση ”Δεν κάνουμε ευρώ” και στη συνέχεια η Γεωργία απάντησε στη συμπαίκτρια της με έντονο τρόπο, θυμίζοντας της τι είχε κάνει λάθος στο…

... Masterchef 5. Εν τέλει, η Βιβή κατέληξε να ''σπάει'' και να κλαίει μπροστά στην κάμερα.Την Πέμπτη 1/2 δόθηκε συνέχεια στο ζήτημα με τους κριτές να ζητάνε εξηγήσεις και από τα δύο κορίτσια. Η κάθε μία υποστήριξε τον εαυτό της με τη Γεωργία να πετάει ''καρφιά'' στη Βιβή και στο αντίθετο.Ο...

Την Τετάρτη 31/1 παρακολουθήσαμε την πρώτη ένταση στο Masterchef 8 ανάμεσα σε δύο παίκτριες της μποpντό ομάδας με τη Βιβή και τη Γεωργία να έρχονται σε αντιπαράθεση σχετικά με την απόδοση που είχαν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

Με τη σειρά της η Βιβή ανέφερε την φράση ”Δεν κάνουμε ευρώ” και στη συνέχεια η Γεωργία απάντησε στη συμπαίκτρια της με έντονο τρόπο, θυμίζοντας της τι είχε κάνει λάθος στο Masterchef 5. Εν τέλει, η Βιβή κατέληξε να ”σπάει” και να κλαίει μπροστά στην κάμερα.

Την Πέμπτη 1/2 δόθηκε συνέχεια στο ζήτημα με τους κριτές να ζητάνε εξηγήσεις και από τα δύο κορίτσια. Η κάθε μία υποστήριξε τον εαυτό της με τη Γεωργία να πετάει ”καρφιά” στη Βιβή και στο αντίθετο.

Ο κακός χαμός ανάμεσα στη Γεωργία και στη Βιβή στο Masterchef

Ποιες είναι η Βιβή και η Γεωργία

Η 27χρονη Βιβή Ζησιμοπούλου, πιο ώριμη και σίγουρη μαγειρικά, αποφάσισε να διεκδικήσει για δεύτερη φορά μια θέση στην κουζίνα του MasterChef και αυτή τη φορά τα κατάφερε! Άλλωστε, έχει μάθει από μικρή να αντιμετωπίζει τη ζωή με θάρρος και δυναμισμό και να μην τα παρατά στις δυσκολίες. Στόχος της είναι να ζήσει το ταξίδι του MasterChef 2024 όσο περισσότερο γίνεται και βήμα – βήμα να φτάσει ακόμα και στον τελικό!

Βιβή Ζησιμοπούλου

Η Γεωργία Μπετχαβά είναι 44 ετών και έχει μάθει να δουλεύει σκληρά στη ζωή της και να μην τα παρατά στις δυσκολίες. Άλλωστε, όπως η ίδια δηλώνει, δεν της χαρίστηκε ποτέ τίποτα και ό,τι έχει κατορθώσει να πετύχει είναι προϊόν προσωπικής προσπάθειας. Η ίδια δεν φοβάται να πει ανοιχτά τη γνώμη της, ακόμα και αν χρειαστεί να πάει «κόντρα στο ρεύμα». Στο MasterChef 2024 αναζητά τη μαγειρική εξέλιξη και ονειρεύεται στο μέλλον να ανοίξει ένα δικό της εστιατόριο με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Γεωργία Μπετχαβά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.