Προσευχηθείτε όλοι, ήρθε η ώρα: Μεγάλη στιγμή σήμερα για τον Γεράσιμο, τον μόνο επιζών στο 1ο βαγόνι των Τεμπών

1 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Γεράσιμος Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζώντας από την τραγωδία στα Τέμπη, εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του και οι «Φίλοι της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοϋπηκόου» προσεύχονται να γίνει καλά.Ειδικότερα, θα τελέσουν ιερά παράκληση για την αποκατάσταση της υγείας του 21χρονου μαχητή για τη ζωή, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου, στο Φυτόκο.«Ελάτε να προσευχηθούμε όλοι μαζί για την αποκ…

... προσευχηθούμε όλοι μαζί για την αποκατάσταση της υγείας του Γεράσιμου», αναφέρουν σε ανακοίνωση οι «Φίλοι της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοϋπηκόου».Σε κώμα παραμένει ο Γεράσιμος ΓεωργιάδηςΥπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος νεαρός συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξειδικευμένο κέντρο...

Ο Γεράσιμος Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζώντας από την τραγωδία στα Τέμπη, εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του και οι «Φίλοι της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοϋπηκόου» προσεύχονται να γίνει καλά.

Προσευχές για τον Γεράσιμο Γεωργιάδη

Ειδικότερα, θα τελέσουν ιερά παράκληση για την αποκατάσταση της υγείας του 21χρονου μαχητή για τη ζωή, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου, στο Φυτόκο.

«Ελάτε να προσευχηθούμε όλοι μαζί για την αποκατάσταση της υγείας του Γεράσιμου», αναφέρουν σε ανακοίνωση οι «Φίλοι της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοϋπηκόου».

Σε κώμα παραμένει ο Γεράσιμος Γεωργιάδης

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος νεαρός συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στην Αμερική, όπου παραμένει σε κώμα από τις 28 Φεβρουαρίου, όταν εκσφενδονίστηκε από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας, στην τραγωδία στα Τέμπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.