«Πληρώνω πάντα υπέρβαρο όταν ταξιδεύω με αεροπλάνο»: Κατάθεση ψυχής από τη Σοφία Βογιατζάκη

1 Φεβρουαρίου, 2024


Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο υπέρβαρο που πληρώνει στα αεροπορικά της ταξίδια και στις γνωριμίες μέσω των social media.Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «εγώ είμαι ο άνθρωπος που μονίμως, η μοναδική από τις παρέες ή τις αποστολές, που πληρώνω πάντα υπέρβαρο. Παίρνω πάρα πολλά πράγματα, τα χώνω όλα μέσα στη βαλίτσα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω υπέρβαρο. Μ…

... χώνω όλα μέσα στη βαλίτσα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω υπέρβαρο. Μέχρι και στην Αυστραλία πλήρωσα υπέρβαρο, στον πηγαιμό, δεν συζητάω τον γυρισμό, που θα έπαιρνα ούτως ή άλλως πράγματα από εκεί».Η Σοφία Βογιατζάκη δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social mediaΕρωτηθείσα αν...

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο υπέρβαρο που πληρώνει στα αεροπορικά της ταξίδια και στις γνωριμίες μέσω των social media.

Η συνήθεια της Σοφίας Βογιατζάκη να παίρνει πολλά πράγματα στα ταξίδια της

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «εγώ είμαι ο άνθρωπος που μονίμως, η μοναδική από τις παρέες ή τις αποστολές, που πληρώνω πάντα υπέρβαρο. Παίρνω πάρα πολλά πράγματα, τα χώνω όλα μέσα στη βαλίτσα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω υπέρβαρο. Μέχρι και στην Αυστραλία πλήρωσα υπέρβαρο, στον πηγαιμό, δεν συζητάω τον γυρισμό, που θα έπαιρνα ούτως ή άλλως πράγματα από εκεί».

Η Σοφία Βογιατζάκη δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media

Ερωτηθείσα αν φλερτάρει στα social media ή αν έχει βγει με κάποιον που γνώρισε με αυτόν τον τρόπο, η Σοφία Βογιατζάκη επεσήμανε «όχι ποτέ, δεν είμαι φανατική και δεν τα παρακολουθώ πολύ τα social media».

Από την πλευρά της, η Τζόυς Ευείδη που ήταν μαζί με την ηθοποιό, σημείωσε «εγώ αντίθετα έχω γνωριστεί με πάρα πολύ κόσμο, έχω κάνει παρέα και κρατάμε γνωριμίες τουλάχιστον δέκα χρόνων».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.