Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν ο «Άλλος Άνθρωπος» έπαιξε στις Οικογενειακές Ιστορίες σε επεισόδιο για τον τζόγο (video)

1 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην οργάνωση «Άλλος Άνθρωπος» και φέρεται να είχε παίξει λεφτά της σε τυχερά παιχνίδια, είχε παίξει στις οικογενειακές ιστορίες σε επεισόδιο με θέμα τον τζόγο.Συγκεκριμένα, στο 12ο επεισόδιο του πρώτο κύκλου της σειράς μυθοπλασίας του Alpha, υποδύονταν έναν εργαζόμενο σε συνεργείο αυτοκινήτων, που προειδοποιούσε τη σύζυγο το…

...υ πρωταγωνιστή.Τότε, ο πρωταγωνιστής είχε πουλήσει κρυφά το αμάξι του για να ξεπληρώσει χρέη στον τζόγο και είχε πει ψέματα στη σύζυγο ότι άφησε το ΙΧ για σέρβις. «Πω πω χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέρβις και το πούλησε», ακούγεται...

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην οργάνωση «Άλλος Άνθρωπος» και φέρεται να είχε παίξει λεφτά της σε τυχερά παιχνίδια, είχε παίξει στις οικογενειακές ιστορίες σε επεισόδιο με θέμα τον τζόγο.

Συγκεκριμένα, στο 12ο επεισόδιο του πρώτο κύκλου της σειράς μυθοπλασίας του Alpha, υποδύονταν έναν εργαζόμενο σε συνεργείο αυτοκινήτων, που προειδοποιούσε τη σύζυγο του πρωταγωνιστή.

Τότε, ο πρωταγωνιστής είχε πουλήσει κρυφά το αμάξι του για να ξεπληρώσει χρέη στον τζόγο και είχε πει ψέματα στη σύζυγο ότι άφησε το ΙΧ για σέρβις. «Πω πω χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέρβις και το πούλησε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα στο 35.00:

Πρώην εργοδότης Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: «Είναι επικίνδυνος, μυθομανής και ψεύτης – Τον διώξαμε γιατί τηλεφωνούσε σε γραμμές Ο9Ο»

Απίστευτες καταγγελίες από πρώην εργοδότη του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλο, ο οποίος με βαρύτατους χαρακτηρισμούς περιέγραψε τον ιδρυτή του Άλλου Ανθρώπου.

Ο επιχειρηματίας ήταν εργοδοτης του το 2008 και τον χαρακτήρισε μυθομανή, ψεύτη και επικίνδυνο, καθώς τον έπιασε να μπαίνει σε ιστοσελίδες με φρουτάκια.

Την ίδια ώρα νέες μαρτυρίες για τη δράση του, βλέπουν το φως της δημοσιότητας θαμώνων σε μαγαζί με φρουτάκια στα νότια προάστια για τον Κωσνταντίνο Πολυχρονόπουλο ότι έπαιζει καθημερινά υπέρογκα ποσά, κι όπως αποκαλύπτει γυναίκα τελευταία φορά τον είδε πριν από 4 με 5 ημέρες, ενώ χαρακτηριστικό είναι ο απολάμβανε και ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Πρώην εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας αποκαλύπτει ότι είχε πάθος με τον τζόγο, τόσο που έπαιζε ακόμα και σε μαγαζί απέναντι από τον «Άλλο Άνθρωπο»…. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ωστόσο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και δηλώνει πως δεν «έπαιξε.

Δείτε επίσης: «Ο άλλος άνθρωπος» – Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Βίντεο-ντοκουμέντο – Η στιγμή που παίρνει βάζο γεμάτο με χρήματα από δωρεές

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.