Μεσολόγγι: Τι έδειξε η εξέταση DNA στα νύχια του Μπάμπη – Το σενάριο να υπήρξε πάλη μεταξύ θύματος και κρεοπώλη (video)

1 Φεβρουαρίου, 2024


Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην εξέταση DNA αλλά και στα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου.Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση DNA στα ρούχα του Μπάμπη δεν έδειξαν κάτι, όμως αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο από την αστυνομία όσο και από την ανακ…

...ρίτρια είναι η εξέταση DNA στα νύχια του.Αυτή η εξέταση είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Star, αν βρεθεί DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη, θα σημαίνει ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους. Παράλληλα, "βόμβα" έριξε ο Κατερινόπουλος για τη δολοφονία...

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην εξέταση DNA αλλά και στα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση DNA στα ρούχα του Μπάμπη δεν έδειξαν κάτι, όμως αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο από την αστυνομία όσο και από την ανακρίτρια είναι η εξέταση DNA στα νύχια του.

Αυτή η εξέταση είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Star, αν βρεθεί DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη, θα σημαίνει ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους. Παράλληλα, “βόμβα” έριξε ο Κατερινόπουλος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου και τη στάση του 50χρονου.

Η ανακρίτρια τώρα αναμένει να παραλάβει τα βασικά στοιχεία της έρευνας: κινητό, στίγματα και γενετικό υλικό, προκειμένου βάσει αυτών να κάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις στον κρεοπώλη. Ο κατηγορούμενος άλλωστε, δεν έχει εξεταστεί για την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη, καθώς η σορός του ανευρέθηκε λίγο μετά το τέλος της απολογίας του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.