Το πρόσωπο πίσω από τον λογαριασμό του «Άλλου Ανθρώπου»: «Δεν τον είχα για τέτοιο» – Τι υποστηρίζει ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου (video)

1 Φεβρουαρίου, 2024


«Εκτός που είναι συγγενής, δεν το πιστεύω. Το χαρτί μου ήρθε την Παρασκευή. Το έδωσα στη δικηγόρο μου» λέει ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου σχετικά με την ειδοποίηση από την Αρχή που ερευνά τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος».Ο γαμπρός του κ. Πολυχρονόπουλου, είναι ο άνθρωπος πίσω από τον δεύτερο λογαριασμό του «Άλλου Ανθρώπου», του οποίου οι κινήσεις ελέγχονται. «Είνα…

...ι κουνιάδος μου. Καλή σχέση έχω, δεν έχω τίποτα. Για μένα είναι καλός άνθρωπος. Δεν έχει χαλάσει η καρδιά μας ποτέ. Και με την οικογένειά του είναι αγαπητός» λέει μιλώντας στην κάμερα του LIVE News στο MEGA.Δείτε επίσης: Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η ξανθιά και ο Κώστας Πολυχρονόπουλος...

«Εκτός που είναι συγγενής, δεν το πιστεύω. Το χαρτί μου ήρθε την Παρασκευή. Το έδωσα στη δικηγόρο μου» λέει ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου σχετικά με την ειδοποίηση από την Αρχή που ερευνά τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος».

Ο γαμπρός του κ. Πολυχρονόπουλου, είναι ο άνθρωπος πίσω από τον δεύτερο λογαριασμό του «Άλλου Ανθρώπου», του οποίου οι κινήσεις ελέγχονται. «Είναι κουνιάδος μου. Καλή σχέση έχω, δεν έχω τίποτα. Για μένα είναι καλός άνθρωπος. Δεν έχει χαλάσει η καρδιά μας ποτέ. Και με την οικογένειά του είναι αγαπητός» λέει μιλώντας στην κάμερα του LIVE News στο MEGA.

Δείτε επίσης: Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η ξανθιά και ο Κώστας Πολυχρονόπουλος παίζουν «φρουτάκια» – Όσα δήλωσε η γυναίκα

Για το πώς βρέθηκε το όνομά του μπλεγμένο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αναφέρει: «Είχε μαζέψει κάτι χρήματα, είχε γεμίσει 6-7 νταλίκες πράγματα για να πάει στην Τουρκία. Ο κουνιάδος μου είχε κάποιο πρόβλημα. Και μου λέει μου δίνεις τον αριθμό να βάλουμε κανένα φράγκο να στείλουμε τις νταλίκες γιατί θα χαλάσουν τα πράγματα, είχα βοηθήσει κι εγώ στο πακετάρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.