Survivor 2024 spoiler 29/1: Τον βγάζουν «στη σέντρα» – Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

30 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 29/1: Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor 2024 το βράδυ της Δευτέρας; Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο συμβούλιο του νησιού με τον Σωτήρη Λαμάι να βγαίνει εκτός εαυτού και να τα βάζει με τους πάντες. Παράλληλα, μετά τις αποχωρήσεις από την ομάδα των Διάσημων (Καθάργια, Βολικάκης), οι κόκκινοι φαίνεται να έχουν πάρει το πάνω χέρι αγωνιστικά. Έτσι και σ…

ήμερα θα δούμε τους Διάσημους να κερδίζουν την δεύτερη ασυλία. Ποιος θα βγει στον τάκο μετά από αυτό; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλο το βάρος πέφτει στον Σωτήρη Λαμάι που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor 2024 spoiler 29/1: Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor 2024 το βράδυ της Δευτέρας; Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο συμβούλιο του νησιού με τον Σωτήρη Λαμάι να βγαίνει εκτός εαυτού και να τα βάζει με τους πάντες.

Παράλληλα, μετά τις αποχωρήσεις από την ομάδα των Διάσημων (Καθάργια, Βολικάκης), οι κόκκινοι φαίνεται να έχουν πάρει το πάνω χέρι αγωνιστικά. Έτσι και σήμερα θα δούμε τους Διάσημους να κερδίζουν την δεύτερη ασυλία. Ποιος θα βγει στον τάκο μετά από αυτό; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλο το βάρος πέφτει στον Σωτήρη Λαμάι που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.