Survivor 2024 spoiler 30/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

30 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 30/01: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία απόψε; Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο και σας είχαμε επιβεβαιώσει πριν προβληθεί το επεισόδιο, ο Σωτήρης Λαμάι βγήκε στον τάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σερί νικών θα συνεχιστεί για τους Διάσημους και έτσι απόψε θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν την τρίτη ασυλία, παίρνοντας για λίγο μια ανάσα.Survivor 2024: Στο σημερινό (29/1)…

...�η Δαλάκα να μιμείται τον Βολικάκη - Δεν σταματούσαν να γελάνε Αντωνά και Λιανός (video)Survivor 2024: Στο σημερινό (29/1) επεισόδιο του ριάλιτι είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να φέρνει στη μνήμη της τον πρώην συμπαίχτη της, Χρήστο Βολικάκη την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο. Η Δαλάκα έφερε...

Survivor 2024 spoiler 30/01: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία απόψε;

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο και σας είχαμε επιβεβαιώσει πριν προβληθεί το επεισόδιο, ο Σωτήρης Λαμάι βγήκε στον τάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σερί νικών θα συνεχιστεί για τους Διάσημους και έτσι απόψε θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν την τρίτη ασυλία, παίρνοντας για λίγο μια ανάσα.

Survivor 2024 spoiler

Survivor 2024: Επική στιγμή με τη Δαλάκα να μιμείται τον Βολικάκη – Δεν σταματούσαν να γελάνε Αντωνά και Λιανός (video)

Survivor 2024: Στο σημερινό (29/1) επεισόδιο του ριάλιτι είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να φέρνει στη μνήμη της τον πρώην συμπαίχτη της, Χρήστο Βολικάκη την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο.

Η Δαλάκα έφερε πόντο στην ομάδα της και έτσι είχε ανεβασμένη διάθεση. Ο τρόπος μάλιστα που χτύπησε τα πόδια της στον πάγκο τους θύμισε τον Βολικάκη. Στη συνέχεια, λοιπόν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Λιανός μιμήθηκαν τον ολυμπιονίκη και τον τρόπο, που περπατούσε με τη Μαρία Αντωνά να ξεσπάει σε γέλια.

«Έτσι πήγαινε ο Βολικάκης!», είπε η Μαρία Αντωνά. «Πολύ βάραγε τα πόδια. Του έλεγα, ότι έτριζαν τα πατώματα….Με τρέλανε, πήγαινε εκεί που έτρυζε το ξύλο, να μου ”γυρίζει” το μυαλό, δεν υπάρχει χειρότερο από το να με ξυπνήσεις», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Δαλάκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.