12 ώρες κόκκινου συναγερμού από τον Τάσο Αρνιακό: «Χιονοκαταιγίδα στην Αττική – Θα πέφτει πυκνό…»

30 Ιανουαρίου, 2024


Καιρός: Τουλάχιστον 12 ώρες θα κρατήσει ο γερός χιονιάς στο κάτω μισό της χώρας, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού!Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε εκτενώς για τα χιόνια που θα πέσουν και στην Αττική και επεσήμανε ποιες περιοχές θα πληγούν από τον χιονιά και πότε. Σύμφωνα με τις προγνώσεις του και όπως ο ίδιος μετέδωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έρχονται ακόμη και χιονοκαταιγίδες.Τα …

...σημεία της ελληνικής επικράτειας που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία είναι οι εξής: Πήλιο, Αττικοβοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, ανατολική και βόρεια Πελοπόννησος, Σποράδες, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη. Την Τρίτη οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά και τα 10 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία...

Καιρός: Τουλάχιστον 12 ώρες θα κρατήσει ο γερός χιονιάς στο κάτω μισό της χώρας, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού!

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε εκτενώς για τα χιόνια που θα πέσουν και στην Αττική και επεσήμανε ποιες περιοχές θα πληγούν από τον χιονιά και πότε. Σύμφωνα με τις προγνώσεις του και όπως ο ίδιος μετέδωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έρχονται ακόμη και χιονοκαταιγίδες.

Τα σημεία της ελληνικής επικράτειας που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία είναι οι εξής: Πήλιο, Αττικοβοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, ανατολική και βόρεια Πελοπόννησος, Σποράδες, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη. Την Τρίτη οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά και τα 10 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση 8-10 βαθμών.

Στην Αττική, αρχικά χιόνα αναμένονται σε υψόμετρο 350 μέτρων και πάνω ενώ στη συνέχεια θα το… στρώσει και χαμηλότερα!

Οι περιοχές του λεκανοπεδίου που αναμένονται χιονοπτώσεις: Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Βριλήσσια, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ερυθραία, Παπάγου, Καρέα, Χαλάνδρι, Καλά Νερά, Νέο Ψυχικό, Πετρούπολη και Πεύκη. Θυμίζουμε μάλιστα και ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά.

Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στον ΑΝΤ1:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.