Μεσολόγγι: «Θυμήθηκε» ο κρεοπώλης – Η πρώτη αντίδραση όταν έμαθε ότι βρήκαν τη σορό του Μπάμπη – «Μετανιώνω που δεν είπα την αλήθεια από την αρχή»

28 Ιανουαρίου, 2024


Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) σε ελώδη περιοχή στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας κρίθηκε προφυλακιστέος. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/i…

...invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε πως βρέθηκεΒασικός...

Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) σε ελώδη περιοχή στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε πως βρέθηκε

Βασικός κατηγορούμενος θεωρείται ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος δεν ομολογεί το έγκλημα. Τη Δευτέρα, ημέρα εντοπισμού της σορού, ήταν στον ανακριτή από τις 6 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Ενώ απολογούνταν, εντοπίστηκε η σορός και μόλις ενημερώθηκε, ήταν και η μόνη στιγμή της ανάκρισης που «έσπασε», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με το Action 24 μόλις ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αυτή ήταν και η μόνη στιγμή που ο κρεοπώλης «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.