«Καταιγισμός» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Παγάκι» η χώρα για 3 ημέρες – Πότε έρχονται τα χιόνια στην Αττική; (video)

28 Ιανουαρίου, 2024


Καιρός: Επιδείνωση θα παρουσιάσει από αύριο Κυριακή ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας, με χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους και την πτώση της θερμοκρασίας. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.Στη ανατολική και βόρεια Ελλάδα αναμένονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις έως και τα 300μ. για την Θράκη.Στη δυτική Ελλάδα ο…

... καιρός θα είναι βελτιωμένος με ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 4 – 7 μποφόρ.Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και χιονοπτώσεις πάνω από τα 600μ. Η θερμοκρασία από 4 – 11 βαθμούς και οι...

Καιρός: Επιδείνωση θα παρουσιάσει από αύριο Κυριακή ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας, με χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους και την πτώση της θερμοκρασίας. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Στη ανατολική και βόρεια Ελλάδα αναμένονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις έως και τα 300μ. για την Θράκη.

Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 4 – 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και χιονοπτώσεις πάνω από τα 600μ. Η θερμοκρασία από 4 – 11 βαθμούς και οι άνεμοι στα 4 – 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία από 3 – 10 βαθμούς και τους ανέμους στα 4 – 6 μποφόρ.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Τη Δευτέρα, το σκηνικό του καιρού θα είναι παρόμοιο με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των βοριάδων.

Την Τρίτη, ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο, με τους βοριάδες να φτάνουν έως και τα 9 μποφόρ τοπικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.