Αννούλα Φλωρινιώτη: «Έκανα ότι μπορούσα αγάπη μου» – Έφτιαξε το μνήμα του αδερφού της, Νίκου, περίπου δύο μήνες μετά τον θάνατό του

27 Ιανουαρίου, 2024


Η Αννούλα Φλωρινιώτη μετά την απώλεια του πατέρα της, βρέθηκε αντιμέτωπη και με τον θάνατο του αγαπημένου της αδερφού, Νίκου, ο οποίος έδωσε μία γενναία μάχη, και κρυφή για πολλά χρόνια, με τον καρκίνο. Ο πόνος είναι τεράστιος και η καθημερινότητά της είναι πλέον “βαριά” και αβάσταχτη, ωστόσο προσπαθεί να παραμείνει δυνατή.1,5 μήνας, λοιπόν, πέρασε από την ημέρα που ο 39χρονος άφησε την τελευταία …

...του πνοή και η αδερφή του κατάφερε να ολοκληρώσει το μνήμα του. Την Παρασκευή 26/1, μάλιστα, μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το έδειξε στο κοινό της.Δείτε επίσης: Κινούνται νομικά κατά του γιατρού που εξέτασε τον Νίκο Φλωρινιώτη - Η απόφαση της οικογένειάς...

Η Αννούλα Φλωρινιώτη μετά την απώλεια του πατέρα της, βρέθηκε αντιμέτωπη και με τον θάνατο του αγαπημένου της αδερφού, Νίκου, ο οποίος έδωσε μία γενναία μάχη, και κρυφή για πολλά χρόνια, με τον καρκίνο. Ο πόνος είναι τεράστιος και η καθημερινότητά της είναι πλέον “βαριά” και αβάσταχτη, ωστόσο προσπαθεί να παραμείνει δυνατή.

1,5 μήνας, λοιπόν, πέρασε από την ημέρα που ο 39χρονος άφησε την τελευταία του πνοή και η αδερφή του κατάφερε να ολοκληρώσει το μνήμα του. Την Παρασκευή 26/1, μάλιστα, μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το έδειξε στο κοινό της.

Δείτε επίσης: Κινούνται νομικά κατά του γιατρού που εξέτασε τον Νίκο Φλωρινιώτη – Η απόφαση της οικογένειάς του

Το μνήμα που έφτιαξε η Άννα Φλωρινιώτη για τον Νίκο

«Έκανα ότι μπορούσα αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Φλωρινιώτη μνήμα Νίκου

Οι τελευταίες ώρες του αδερφού της στο νοσοκομείο

Η Αννούλα Φλωρινιώτη λίγο μετά τον θάνατο του αγαπημένου της αδερφού Νίκου παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου μιλώντας για τις πολύ δύσκολες ώρες, που περνάει εκείνη και η οικογένειά της.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξη η τραγουδίστρια αποκάλυψε, πως όταν έχασε τον πατέρα, Γιάννη Φλωρινιώτη της το καλοκαίρι του 20023 σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της (δείτε εδώ όσα είπε).

Όσο για τον αδερφό της Νίκο και τη μεγάλη του απώλεια, η Αννούλα αποκάλυψε πως έδωσε πολύ μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, καθώς συνέβη το χειρότερο δυνατό ενδεχόμενο να πάει στο σημείο του σώματος, που δεν αντιμετωπίζεται καθόλου εύκολα.

Στο τέλος ο Νίκος φοβόταν τον θάνατο;

Όταν πια έχασε την ομιλία του, έχασε και την επαφή του με το περιβάλλον. Δυο μέρες πριν μπει στο νοσοκομείο ήταν αισιόδοξος, ήθελε να κάνουμε και πάρτι για τις γιορτές μας. Ήταν πολύ χαρούμενος και σχεδιάζαμε ποιους θα καλέσουμε και πως θα στολίσουμε το σπίτι του μπαμπά. Είχε κλείσει και δουλειά στη Γερμανία.

Ειπώθηκε ότι λόγω του εμβολίου για τον κορονοϊό χειροτέρεψε η κατάσταση του. Είναι αλήθεια;

Ο Νίκος δεν είχε κάνει τα εμβόλια, ήταν κατά. Ο πατέρας μου ήταν από τους πρώτους που τα έκαναν και μετά το τρίτο εμβόλιο ξαφνικά του κόπηκε η αναπνοή και τον πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έτσι ξεκίνησε το μαρτύριο μας.

Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα και τη μητέρα σου να υποκρίνεστε στον Νίκο πως όλα ήταν καλά;

Πάρα πολύ δύσκολο. Καταρχάς το παιδί με κοίταζε μέσα στα μάτια και μου έλεγε «γιατί κάνω τόσες εξετάσεις;». Και του απαντούσα για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. Φοβόταν πάρα πολύ το νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως το σημείο όπου έγινε η μετάσταση, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και έτσι η κατάσταση του έγινε μη αναστρέψιμη. Ακόμη και η γιατρός του έκλαιγε, δεν το περίμενε αυτό. Οπουδήποτε αλλού αν πήγαινε, θα το καταπολεμούσε. Εκεί όμως δεν γινόταν τίποτα.

Αννούλα Φλωρινιώτη - Θάνατος Νίκος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.