Μπέττυ Μαγγίρα: «Κύριε Νταλάρα πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε! Οι άνθρωποι έρχονται εκεί για μία σας απάντηση και εσείς τους δίνετε 100»

27 Ιανουαρίου, 2024


Η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί του Σαββάτου 27/1, θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, μετά τις αιχμηρές δηλώσεις για τους νέους καλλιτέχνες, την συμπεριφορά τους προς τους δημοσιογράφους, αλλά και το νέο κατακεραύνωμα κατά του Σάκη Ρουβά (δείτε εδώ τι είπε για εκείνον).Αφού, λοιπόν, προβλήθηκαν αποσπάσματα από όσα έχουν ειπωθεί όλ…

...ες αυτές τις ημέρες, η παρουσιάστρια θέλησε να τονίσει πως καλό θα είναι, από εδώ και πέρα, εφόσον ο τραγουδιστής δηλώνει πως δεν θέλει να του την "πέφτουν" οι ρεπόρτερ, θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει στις κάμερες και να πυροδοτεί τις αντιδράσεις.Τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα...

Η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί του Σαββάτου 27/1, θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, μετά τις αιχμηρές δηλώσεις για τους νέους καλλιτέχνες, την συμπεριφορά τους προς τους δημοσιογράφους, αλλά και το νέο κατακεραύνωμα κατά του Σάκη Ρουβά (δείτε εδώ τι είπε για εκείνον).

Αφού, λοιπόν, προβλήθηκαν αποσπάσματα από όσα έχουν ειπωθεί όλες αυτές τις ημέρες, η παρουσιάστρια θέλησε να τονίσει πως καλό θα είναι, από εδώ και πέρα, εφόσον ο τραγουδιστής δηλώνει πως δεν θέλει να του την “πέφτουν” οι ρεπόρτερ, θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει στις κάμερες και να πυροδοτεί τις αντιδράσεις.

Τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα για τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Τον ευχαριστούμε που μας έβαλε στους ψαγμένους που παίζουμε τις δηλώσεις του. Σεβαστήκαμε το γεγονός ότι δεν θέλει να μιλάει στις κάμερες, στα “πεσίματα” των δημοσιογράφων και δεν στείλαμε κάμερα. Παρόλα αυτά βγήκε, όπως και την προηγούμενη φορά, και ενώ λέει κάθε φορά ότι δεν θα μιλήσει στα παιδιά που ξεροσταλιάζουν έξω στο κρύο, κάθε φορά τελικά μιλάει. Εμένα αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση.

Κύριε Νταλάρα, η άποψή μου, αν και μπορεί να μη τον αφορά, αν θέλετε να σταματήσει αυτό που εσείς αποκαλείτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί έρχονται εκεί για μία σας απάντηση και εσείς τους δίνετε 100.

Άρα τους δίνετε τροφή, να ξανάρθουν και να συνεχίσουν και να ξαναρωτάνε. Αν θέλουμε να σταματήσουμε να συμβαίνει αυτό, πρέπει όλοι να σταματήσουμε να απαντάμε σε αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς μπορούμε να στείλουμε κάμερα, είναι δικαίωμά μας. Όσοι δεν θέλουν να μιλάνε επειδή το θεωρούν λάθος, δεν πρέπει να μιλάνε», ανέφερε αρχικά.

Για όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τον Σάκη Ρουβά, σημείωσε έπειτα: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν εξακολουθεί να κάνει καριέρα και να είναι ένα hot όνομα; Δεν είναι ένας ποπ τραγουδιστής; Δικαίωμά του να πει ό,τι θέλει για τον Ρουβά, ο Ρουβάς όμως είναι ακόμη εδώ και κάνει καριέρα» (δείτε επίσης τι είχε πει αρχικά για την συμπεριφορά του).

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.