Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη» – Όσα αποκάλυψε η αδερφή του Μπάμπη για τα κρυπτονομίσματα

26 Ιανουαρίου, 2024


Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη» αποκάλυψε η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου για την ενασχόλησή του με τα κρυπτονομίσματα.Στα προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη βρέθηκε ένας εξορύκτης κρυπτονομισμάτων με τους ειδικούς να εξηγούν ότι πρόκειται για μια αρκετά ενεργοβόρα συσκευή.Η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου μίλησε στο MEGA για όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τον αδερφό της κ…

...�αι θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.«Ο αδερφός μου έδειξε στη μητέρα μου τον Δεκέμβριο ότι έχουν μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί έχει άλλη κάρτα για αυτό το μηχάνημα. Αυτό που ειπώθηκε, ότι μπορεί να βγάλει και χιλιάδες… Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά...

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη» αποκάλυψε η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου για την ενασχόλησή του με τα κρυπτονομίσματα.

Στα προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη βρέθηκε ένας εξορύκτης κρυπτονομισμάτων με τους ειδικούς να εξηγούν ότι πρόκειται για μια αρκετά ενεργοβόρα συσκευή.

Η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου μίλησε στο MEGA για όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τον αδερφό της και θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Ο αδερφός μου έδειξε στη μητέρα μου τον Δεκέμβριο ότι έχουν μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί έχει άλλη κάρτα για αυτό το μηχάνημα. Αυτό που ειπώθηκε, ότι μπορεί να βγάλει και χιλιάδες… Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά. 130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.