“Καταπέλτης” ο δικηγόρος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Δεν έχει γίνει έλεγχος στην πελάτισσά μου…»

25 Ιανουαρίου, 2024


Σάλος έχει προκληθεί γύρω από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, τις τελευταίες ώρες καθώς έγινε γνωστό ότι η ΑΑΔΕ “τσάκωσε” γνωστό ζευγάρι μετά τον χλιδάτο γάμο που έκανε. Μετά απο ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν δηλωθεί μεγάλα ποσά (δείτε εδώ).Ωστόσο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μίλησε αποκλειστικά στο youweekly.gr για το θέμα ενώ απάντησε και για την αντίδραση του συζύγου της …

...μετά από αυτή την είδηση (δείτε εδώ όλα όσα είπε). Παράλληλα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε ότι μίλησε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία όπως του είπε, πιστεύει ότι προέρχεται από το άτομο που τη ζηλεύει και τους "κάρφωσε" .Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Ελίζαμπεθ...

Σάλος έχει προκληθεί γύρω από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, τις τελευταίες ώρες καθώς έγινε γνωστό ότι η ΑΑΔΕ “τσάκωσε” γνωστό ζευγάρι μετά τον χλιδάτο γάμο που έκανε. Μετά απο ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν δηλωθεί μεγάλα ποσά (δείτε εδώ).

Ωστόσο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μίλησε αποκλειστικά στο youweekly.gr για το θέμα ενώ απάντησε και για την αντίδραση του συζύγου της μετά από αυτή την είδηση (δείτε εδώ όλα όσα είπε). Παράλληλα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε ότι μίλησε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία όπως του είπε, πιστεύει ότι προέρχεται από το άτομο που τη ζηλεύει και τους “κάρφωσε” .

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Το πρωί της Πέμπτης 25/1, ο δικηγόρος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με το υπόθεση φοροδιαφυγής. που έχει προκύψει τονίζοντας ότι το δημοσίευμα είναι ανακριβές.

«Το δημοσίευμα το θεωρώ λιγάκι ανακριβές, αναφορικά με το τι έχει γίνει στην πραγματικότητα και το ποια είναι η έκταση της υπόθεσης. Που είναι αυτή η ανάρτηση της ΑΑΔΕ; Άλλα ακούγονται από τη μια μεριά και άλλα από την άλλη. Δεν έχει γίνει έλεγχος στην πελάτισσά μου και τον άνδρα της.

Πιστεύετε ένας γάμος μπορεί να κοστίσει τόσο πολύ; Ένας γάμος των 50.000 ευρώ θα είχε και τα ανάλογα. Ήταν υπερβολή της πελάτισσάς μου, ότι ο γάμος κόστισε 50.000 ευρώ» είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.