Survivor 2024: “Γερό” πορτοφόλι! Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Κρίστη Καθαριά μετά την αποχώρηση της (Video)

25 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό (24/1) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα. Ο Χρήστος Βολικάκης ανέτρεψε τα δεδομένα, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει με 12.000 ευρώ στην Ελλάδα.Δεν ήταν όμως ο μοναδικός που είπε αντίο στο Survivor καθώς και η Κρίστη Καθαριά αποχώρησε από το παιχνίδι, προκαλώντας…

... έκπληξη σε όλους.Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Κρίστη Καθαριά μετά την αποχώρηση τηςΌπως ακριβώς και στην περίπτωση του Χρήστου Βολικάκη, η Κρίστη Καθαριά έφυγε με το ίδιο ποσό από το Survivor.4.000 ευρώ την εβδομάδα ήταν η αμοιβή του, τρεις εβδομάδες έμεινε μέσα, συνεπώς 12.000 ευρώ είναι...

Survivor 2024: Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό (24/1) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα. Ο Χρήστος Βολικάκης ανέτρεψε τα δεδομένα, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει με 12.000 ευρώ στην Ελλάδα.

Δεν ήταν όμως ο μοναδικός που είπε αντίο στο Survivor καθώς και η Κρίστη Καθαριά αποχώρησε από το παιχνίδι, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Κρίστη Καθαριά μετά την αποχώρηση της

Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Χρήστου Βολικάκη, η Κρίστη Καθαριά έφυγε με το ίδιο ποσό από το Survivor.

4.000 ευρώ την εβδομάδα ήταν η αμοιβή του, τρεις εβδομάδες έμεινε μέσα, συνεπώς 12.000 ευρώ είναι το ποσό που βάζει στον λογαριασμό της.

Αναλυτικά η λίστα

  • Κρίστη Καθαριά 12.000
  • Χρήστος Βολικάκης 12.000
  • Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
  • Ανδριάνα Καγιά 1.000

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης της Κρίστη Καθαριά από το Survivor:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.