Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης: «Μπράβο ρε μάγκες, πολύ αντριλίκι» – Τα έχωσε σε όσους γελούσαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

25 Ιανουαρίου, 2024


Σε κλάματα ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο χθεσινοβραδινό (24/1) επεισόδιο του Survivor, επειδή η Κρίστη Καθάργια ήταν εκείνη που αποχώρησε.Μάλιστα, όσο η παίκτρια των Διασήμων έκλαιγε για την φίλη της, κάποιοι γελούσαν, γεγονός που πυροδότησε το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη στα Instagram Stories του. Παράλληλα, «Αφήστε την Δαλάκα να εκτεθεί» – Χαμός με την ατάκα-υπονοούμενο της Ασημίνας Χατζηανδ…

...ρέου (video)«Κλαις… Κι ο ένας “μην τον πω” περιμένει να δει τα δάκρυα λες κι είναι κολλύριο που βάζουν στις ταινίες, κι ο άλλος γελάει. Γελάει που κλαις! Μπράβο ρε μάγκες, πολύ αντριλίκι! Μην στεναχωριέσαι, όλοι δικαιώνονται στην πορεία. Και για σας το λέω που διαβάζετε. Που είστε...

Σε κλάματα ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο χθεσινοβραδινό (24/1) επεισόδιο του Survivor, επειδή η Κρίστη Καθάργια ήταν εκείνη που αποχώρησε.

Μάλιστα, όσο η παίκτρια των Διασήμων έκλαιγε για την φίλη της, κάποιοι γελούσαν, γεγονός που πυροδότησε το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη στα Instagram Stories του. Παράλληλα, «Αφήστε την Δαλάκα να εκτεθεί» – Χαμός με την ατάκα-υπονοούμενο της Ασημίνας Χατζηανδρέου (video)

«Κλαις… Κι ο ένας “μην τον πω” περιμένει να δει τα δάκρυα λες κι είναι κολλύριο που βάζουν στις ταινίες, κι ο άλλος γελάει. Γελάει που κλαις! Μπράβο ρε μάγκες, πολύ αντριλίκι! Μην στεναχωριέσαι, όλοι δικαιώνονται στην πορεία. Και για σας το λέω που διαβάζετε. Που είστε απ’ αυτούς που κουράζονται να εκφραστούν μήπως οι πολλοί τους κοροϊδέψουν», έγραψε οργισμένος ο τραγουδιστής, υπερασπιζόμενος τη σύντροφό του.

Η οργισμένη ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τα γέλια ενάντια στην Ασημίνα Χατζηανδρέου
Η οργισμένη ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τα γέλια ενάντια στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

Survivor 2024: “Γερό” πορτοφόλι! Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Κρίστη Καθαριά μετά την αποχώρηση της (Video)

Survivor 2024: Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό (24/1) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα. Ο Χρήστος Βολικάκης ανέτρεψε τα δεδομένα, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει με 12.000 ευρώ στην Ελλάδα.

Δεν ήταν όμως ο μοναδικός που είπε αντίο στο Survivor καθώς και η Κρίστη Καθαριά αποχώρησε από το παιχνίδι, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Κρίστη Καθαριά μετά την αποχώρηση της

Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Χρήστου Βολικάκη, η Κρίστη Καθαριά έφυγε με το ίδιο ποσό από το Survivor.

4.000 ευρώ την εβδομάδα ήταν η αμοιβή του, τρεις εβδομάδες έμεινε μέσα, συνεπώς 12.000 ευρώ είναι το ποσό που βάζει στον λογαριασμό της.

Αναλυτικά η λίστα

  • Κρίστη Καθαριά 12.000
  • Χρήστος Βολικάκης 12.000
  • Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
  • Ανδριάνα Καγιά 1.000

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης της Κρίστη Καθαριά από το Survivor:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.