Survivor 2024: O Σωτήρης Λαμάι «δίκασε» την Ασημίνα: «Κακίστρω! Είναι μάγισσα όταν νευριάζει, μόνο η σκούπα της λείπει»

25 Ιανουαρίου, 2024


Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά κανένας δεν αμφισβητεί πως έχει φέρει το Survivor στα μέτρα του. Ο Σωτήρης Λαμάι κάνει reality, και μέσα σε λίγες μέρες δεν έχουν ξεφύγει από εκείνον αρκετοί συμπαίκτες του και αντίπαλοι. Αν και τις πρώτες μέρες το προβάδισμα στην… αγάπη του, φαινόταν να έχει ο Αλέξης Παππάς, πλέον και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα δυναμικό entry….

...Αξίζει να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί ένας μεταξύ τους διαπληκτισμός στο συμβούλιο της Δευτέρας, με τον Σωτήρη να λέει χαρακτηριστικά με επίκεντρο τον χαρακτηρισμό «βουνό»: «Μου έκανε επίθεση η Ασημίνα. Κι εγώ τον εαυτό μου τον λέω “Βασιλιά”. Πάει να πει ότι είμαι βασιλιάς;...

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά κανένας δεν αμφισβητεί πως έχει φέρει το Survivor στα μέτρα του. Ο Σωτήρης Λαμάι κάνει reality, και μέσα σε λίγες μέρες δεν έχουν ξεφύγει από εκείνον αρκετοί συμπαίκτες του και αντίπαλοι. Αν και τις πρώτες μέρες το προβάδισμα στην… αγάπη του, φαινόταν να έχει ο Αλέξης Παππάς, πλέον και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα δυναμικό entry.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί ένας μεταξύ τους διαπληκτισμός στο συμβούλιο της Δευτέρας, με τον Σωτήρη να λέει χαρακτηριστικά με επίκεντρο τον χαρακτηρισμό «βουνό»: «Μου έκανε επίθεση η Ασημίνα. Κι εγώ τον εαυτό μου τον λέω “Βασιλιά”. Πάει να πει ότι είμαι βασιλιάς; Ποιος κρίνει ποιος είναι βουνό και ποιος όχι; Εκείνη την ώρα θεώρησα για την ομάδα μου ότι η Δώρα για την ηλικία που έχει και το μπουστάρισμα που είδα, εκείνη είναι το πραγματικό βουνό για μένα, κι όχι η Ασημίνα. Είναι μία γυναίκα 44 χρονών με ψυχή και πάθος, που δίνει μαθήματα ήθους, δύναμης και αξιοπρέπειας απέναντι σε κάποια βουνά που αυτοαποκαλούνται βουνά».

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Αποκαλύφθηκε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου «θάβει» την Κατερίνα Δαλάκα – «Αφήστε την να εκτεθεί»

Νέα επίθεση του Σωτήρη στην Ασημίνα στο Survivor

Παρά την ήττα τους, οι Μαχητές σήμερα δεν έχασαν το ηθικό τους και σχολίασαν ειρωνικά τις επιδόσεις των αντιπάλων τους και ορισμένες συμπεριφορές τους που χαρακτήρισαν θεατρικές. Ο Σωτήρης Λαμάι ανέλαβε πάλι το… πρώτο βιολί, λέγοντας: «Είμαι εδώ πέντε μέρες, χειρότερο χαρακτήρα από την Ασημίνα δεν έχω ξαναδεί. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν κάνω. Παίρνει βραβείο, μιλάμε για κακίστρω. Είναι μάγισσα όταν νευριάζει, μόνο η σκούπα της λείπει». Αυτός που γλίτωσε από τα «πυρά» τους ήταν ο Χρήστος Βολικάκης, που αποχώρησε οικειοθελώς, με τους Μαχητές να τον χειροκροτούν στο ξέσπασμά του, ενώ στην καλύβα είπαν: «Σοκ που έφυγε ο Χρήστος, κρίμα απ’ το Θεό. Του βγάζω το καπέλο. Είναι μάγκας, σεβασμός σε αυτό το παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.