Survivor 2024 spoiler 24/01: Παταγώδης αποτυχία – Η απόφαση του Ατζούν ρίχνει το Survivor στα βράχια – Δεν βγάζει την χρονιά

24 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 24/01: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το Survivor, το οποίο φέτος η αλήθεια είναι πως μας έχει εκπλήξει δυσάρεστα. Τι ακριβώς συμβαίνει; Η αλήθεια είναι πως το site αυτό είναι fan του Survivor, τουλάχιστον για τους προηγούμενους κύκλους αφού φέτος η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να δούμε ολόκληρο επεισόδιο. Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί που στην ουσία τίναξε στον αέρα το ριά…

...λιτι και δεν το βλέπουμε να βγάζει την.. χρονιά.Ποια ήταν η απόφαση αυτή; Ότι έκανε το ριάλιτι καθαρά αγωνιστικό. Και αυτό που ενοχλεί ακόμα περισσότερο είναι πως επειδή γυναίκες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αθλητικά τους άνδρες, αλλάζουν οι υποψήφιοι ενώ αρχικά είχαν βγει...

Survivor 2024 spoiler 24/01: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το Survivor, το οποίο φέτος η αλήθεια είναι πως μας έχει εκπλήξει δυσάρεστα.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Η αλήθεια είναι πως το site αυτό είναι fan του Survivor, τουλάχιστον για τους προηγούμενους κύκλους αφού φέτος η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να δούμε ολόκληρο επεισόδιο. Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί που στην ουσία τίναξε στον αέρα το ριάλιτι και δεν το βλέπουμε να βγάζει την.. χρονιά.

Ποια ήταν η απόφαση αυτή; Ότι έκανε το ριάλιτι καθαρά αγωνιστικό. Και αυτό που ενοχλεί ακόμα περισσότερο είναι πως επειδή γυναίκες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αθλητικά τους άνδρες, αλλάζουν οι υποψήφιοι ενώ αρχικά είχαν βγει από την κάλπη. Συγνώμη αλλά μεγαλύτερη… αρλούμπα δεν έχουμε ξαναδεί στο Survivor.

Survivor 2024: Η ξενέρα του κόσμου και η λάθος κίνηση

Survivor 2024 spoiler 24/01: Παταγώδης αποτυχία - Η απόφαση του Ατζούν ρίχνει το Survivor στα βράχια - Δεν βγάζει την χρονιά

Λογικό είναι ο κόσμος να ξενερώνει, λογικό, να αλλάζει και κανάλι και η τηλεθέαση να πέφτει. Δεν είναι σωστό ρε παιδιά για παράδειγμα να βγαίνει υποψήφιος ο Rob James και να την γλιτώνει επειδή η δεύτερη υποψήφια ήταν γυναίκα. Ποιο λογικό θα φαντάζε στα μάτια του κόσμου να είναι όλοι οι υποψήφιοι το ίδιο φύλο με εκείνο που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Βγήκε για παράδειγμα μετά την πρώτη ασυλία υποψήφιος ο Αλέξης Παππάς, να είναι αναγκαστικά και οι άλλοι υποψήφιοι άνδρες. Αυτό το να βγαίνουν κάποιοι υποψήφιοι και τελικά να την γλιτώνουν γιατί οι οποίοι ήταν άλλο φύλο είναι… άνοστο.

Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή το φυσάει και δεν κρυώνει αφού βλέπει ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και έχει χάσει και την αίγλη του ριάλιτι το Survivor από τότε που έγινε καθαρά αγωνιστικό. Και χτες σας αποκαλύψαμε και τον λόγο που δεν μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να επιστρέψει την ψηφοφορία. Πάει λοιπόν καρφί προς τα βράχια το Survivor 2024.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.