Survivor 2024 spoiler αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για την Δώρα Νικολή

24 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler: Παρά το γεγονός πως προσπαθεί όσο μπορεί από την αρχή του παιχνιδιού να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην μπλέκεται σε κλίκες και καυγάδες, η Δώρα Νικολή, σχεδόν από το πρώτο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε να απασχολεί και συνεχίζει μέχρι και σήμερα αφού, εχθές 23/1, μετά την ήττα των Μαχητών στην τρίτη ασυλία, αποφάσισαν να την ρίξουν στον τάκο ξανά ενώ είναι γεγονός πως εί…

...ναι μια από τις πιο δυνατές παίκτες της ομάδας.Η Δώρα Νικολή είναι 46 ετών, πολυπράγμων, υπερδραστήρια, ακούραστη, δυναμική, αγωνιστική και όπως δηλώνει η ίδια, κανένας άντρας δε μπορεί να την ξεπεράσει στις χειρωνακτικές εργασίες! Γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά μετακόμισε...

Survivor 2024 spoiler: Παρά το γεγονός πως προσπαθεί όσο μπορεί από την αρχή του παιχνιδιού να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην μπλέκεται σε κλίκες και καυγάδες, η Δώρα Νικολή, σχεδόν από το πρώτο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε να απασχολεί και συνεχίζει μέχρι και σήμερα αφού, εχθές 23/1, μετά την ήττα των Μαχητών στην τρίτη ασυλία, αποφάσισαν να την ρίξουν στον τάκο ξανά ενώ είναι γεγονός πως είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτες της ομάδας.

Η Δώρα Νικολή είναι 46 ετών, πολυπράγμων, υπερδραστήρια, ακούραστη, δυναμική, αγωνιστική και όπως δηλώνει η ίδια, κανένας άντρας δε μπορεί να την ξεπεράσει στις χειρωνακτικές εργασίες! Γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά μετακόμισε στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, σε ηλικία επτά ετών. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.