7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

24 Ιανουαρίου, 2021


Σχέσεις: Oι ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα μοτίβα συμπεριφοράς που δηλώνουν ότι η σχέση έχει φτάσει σε τέλμα ή δεν ήταν σοβαρή από την αρχή. Εκτός από αυτό οι επιστήμονες έχουν βρει …Σχέσεις: Oι ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα μοτίβα συμπεριφοράς που δηλώνουν ότι η σχέση έχει φτάσει σε τέλμα ή δεν ήταν σοβαρή από την αρχή. Εκτός από αυτό οι επιστήμονες έχουν βρει λέξεις και φράσεις που μπορούν να χαλάσουν την σχέση ή δείχνουν ότι ο σύντροφός σας δεν σας αγαπάει πια.

Δείτε παρακάτω μια λίστα με 7 παραδείγματα λέξεων και φράσεων που ο άνθρωπος που σας αγαπάει δεν θα σας πει ποτέ. Παράλληλα δείτε και 12 ξεκάθαρα σημάδια ότι σε γουστάρει σαν τρελή! Εάν κάνει το 8ο, την έχει πατήσει άσχημα μαζί σου

Φυσικά και δεν χρειάζεται να κάνετε ανάκριση στον σύντροφό σας για το τι έκανε κατά την διάρκεια της μέρας, αλλά είναι φυσιολογικό να μοιραστεί μαζί σας το πως πέρασε την μέρα του ή ένα θέμα που τον προβληματίζει. Είναι μια φυσιολογική ανθρώπινη ανάγκη. Αν ο σύντροφός σας δεν θέλει να το κάνει αυτό, τότε μάλλον δεν νοιάζεται αρκετά για εσάς.

Οι 7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Αυτή η φράση είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι η σχέση σας φτάνει στο τέλος της. Αν ο σύντροφός σας δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματά σας ακόμα και όταν ζητάτε βοήθεια, τότε δεν έχει πια συναισθήματα για εσάς.

Οι άνθρωποι που σας αγαπούν πάντα θα βρίσκουν χρόνο για σας.

7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας βρίσκεται στο τέλος

Με αυτά τα λόγια ένας άνθρωπος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει. Δεν θέλει να αλλάξει και πιστεύει ότι πρέπει να αποδεχτείτε τα ελαττώματα του και να ζήσετε με αυτά.

Οι άνθρωποι που σας αγαπούν θα θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς για να είναι μαζί σας και πάντα θα σέβονται την γνώμη σας.

Οι 7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει, δώστε βάση

Αυτά τα λόγια λέγονται από ανθρώπους που δεν έχουν αυτοπεποίθηση ή ανθρώπους που θέλουν να σας χειραγωγήσουν. Απαιτούν εξηγήσεις ακόμα και σε καταστάσεις που εσείς δεν φταίτε καθόλου. Το πιθανότερο είναι ότι ψάχνουν για δικαιολογίες για να τσακωθείτε και να χωρίσετε.

Οι 7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας βρίσκεται στο τέλος

Αυτά τα λόγια δηλώνουν ότι ο σύντροφος σας είναι αδιάφορος και απόμακρος. Δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματά σας και πως θα ξεμπλέξετε από αυτά.

Οι άνθρωποι που σας αγαπούν πάντα θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Ο σύντροφός σας μπορεί να πει αυτά τα λόγια για να σας κάνει να νιώσετε τύψεις. Να θυμάστε ότι το «τα υπεραναλύεις» δεν είναι ποτέ μια αποδεκτή απάντηση. Οπότε, ζητήστε από τον σύντροφός σας περισσότερες εξηγήσεις.

Δείτε τις 7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Η λέξη πραγματικά χρησιμοποιείται συνήθως όταν ο σύντροφός σας νιώθει τύψεις και προσπαθεί να σας πείσει ότι σας αγαπάει. Αυτά τα λόγια μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να δικαιολογήσει κάποια άσχημη συμπεριφορά του.

Δείτε τις 7 φράσεις που δείχνουν ότι η σχέση σας βρίσκεται στο τέλοςΤο διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.