Survivor 2024: «Λένε ότι… αναστενάζεις τα βράδια!» – «Πάγωσε» η Χρύσα Χατζηγεωργίου (video)

23 Ιανουαρίου, 2024


Με επική ατάκα αιφνιδίασε ο Γιώργος Λιανός τη Χρύσα Χατζηγεωργίου λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας στο Survivor 2024. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία.«Χρύσα, έχουμε μία μαρτυρία από συγκεκριμένο συμπαίκτη σου. Θα πω και το όνομα, Φάνης Μπολέτσης λέγεται… ότι είσαι πολύ ανήσυχη τα βράδια. Κάνεις κάποιους θορύβους και πρέπει να απολογηθείς αυτή τη στιγμή. …

Τι έβλεπες στον ύπνο σου;» της είπε με την παίκτρια να ξεσπά σε γέλια.«Αυτό δεν ισχύει. Από τη στιγμή που είχαμε παίξει ένα παιχνίδι στην καλύβα και είχα πει ότι ο Φάνης ροχαλίζει, βγαίνει συνέχεια και λέει ότι εγώ βογκάω στον ύπνο μου».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Με επική ατάκα αιφνιδίασε ο Γιώργος Λιανός τη Χρύσα Χατζηγεωργίου λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας στο Survivor 2024. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία.

«Χρύσα, έχουμε μία μαρτυρία από συγκεκριμένο συμπαίκτη σου. Θα πω και το όνομα, Φάνης Μπολέτσης λέγεται… ότι είσαι πολύ ανήσυχη τα βράδια. Κάνεις κάποιους θορύβους και πρέπει να απολογηθείς αυτή τη στιγμή. Τι έβλεπες στον ύπνο σου;» της είπε με την παίκτρια να ξεσπά σε γέλια.

«Αυτό δεν ισχύει. Από τη στιγμή που είχαμε παίξει ένα παιχνίδι στην καλύβα και είχα πει ότι ο Φάνης ροχαλίζει, βγαίνει συνέχεια και λέει ότι εγώ βογκάω στον ύπνο μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.