Survivor 2024: «Ο “Ρομπ” της ομάδας μας είναι η Κρίστη» – «Κατακεραύνωσε» τις γυναίκες των «Κόκκινων» ο Παύλος Παπαδόπουλος (video)

22 Ιανουαρίου, 2024


Ο Παύλος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για την συμμετοχή του στο Survivor, τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί, τις ψηφοφορίες, τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την Μαρία Αντωνά.«Η Κατερίνα Δαλάκα μάλλον με θεωρούσε αδύναμο παίκτη, αλλά είχα φέρει κάποιες νίκες και θα έφερνα και άλλες, εντάξει δεν θα την κρίνω για α…

...υτό. Ούτως ή άλλως με είχαν ψηφίσει και τα υπόλοιπα παιδιά, δεν το θεωρούσα δίκαιο. Γιατί ήμουν σε μια ομάδα που θα μπορούσε να ψηφιστεί και κάποιος άλλος που είχε φέρει περίπου ίδιες νίκες με εμένα. Αυτός που θα μπορούσε να είχε ψηφιστεί είναι ο Γκάνος και ο Χρήστος», σχολίασε.«Έχασα...

Ο Παύλος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για την συμμετοχή του στο Survivor, τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί, τις ψηφοφορίες, τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την Μαρία Αντωνά.

«Η Κατερίνα Δαλάκα μάλλον με θεωρούσε αδύναμο παίκτη, αλλά είχα φέρει κάποιες νίκες και θα έφερνα και άλλες, εντάξει δεν θα την κρίνω για αυτό. Ούτως ή άλλως με είχαν ψηφίσει και τα υπόλοιπα παιδιά, δεν το θεωρούσα δίκαιο. Γιατί ήμουν σε μια ομάδα που θα μπορούσε να ψηφιστεί και κάποιος άλλος που είχε φέρει περίπου ίδιες νίκες με εμένα. Αυτός που θα μπορούσε να είχε ψηφιστεί είναι ο Γκάνος και ο Χρήστος», σχολίασε.

«Έχασα εννέα κιλά στο παιχνίδι, ζορίστηκα πολύ, δεν μπορούσα να βρω παντελόνι το πρωί», ανέφερε.

Για την διαμάχη Ασημίνας-Δαλάκα, αποκάλυψε:

«Συνήθως στην ομάδα μας, τα κορίτσια συζητούσαν για το MVP. Εμάς τα αγόρια, μας ένοιαζε πιο πολύ να κερδίσει η ομάδα, ήμασταν πιο απλοί χαρακτήρες κοιτούσαμε να επιβιώσουμε και να κερδίζουμε. Τα κορίτσια είχαν πιο προσωπικό στόχο στο παιχνίδι. Η γνώμη μου για τη Δαλάκα είναι ότι έχει μπει για να το κερδίσει ξανά, αυτός είναι ο στόχος της. Η Ασημίνα σίγουρα έχει τον ίδιο στόχο και για αυτό έρχονται σε αντιπαραθέσεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.