Survivor Spoiler: Θα μπορούν οι νέοι 4 παίκτες να είναι υποψήφιοι την πρώτη εβδομάδα;

21 Ιανουαρίου, 2024


Νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στο παιχνίδι επιβίωσης. Θα μπορούν να ψηφιστούν στο συμβούλιο του νησιού;Προχωρούν οι εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και πλέον, το Survivor έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό.Απόψε, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι επιβίωσης αναμένεται να δούμε τις πρώτες προσθήκες στο ριάλιτι, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς έρχονται τέσσερις παίκτες από την Ελλάδα, προκειμένου …

...�μένου να ενισχύσουν την ομάδα των μαχητών και των διασήμων.Στους διάσημους λοιπόν, θα μπει η Μις Ελλάς 2022, Ζωή Ασουμανάκη και ο ηθοποιός, Ντάνιελ Νούρκα. Στους μαχητές από την άλλη θα δείτε την Aira Adomaityte, που είχαμε δει να κάνει οντισιόν στο GNTM και τον tik toker Σωτήρη Λαμάι, που υπόσχεται...

Νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στο παιχνίδι επιβίωσης. Θα μπορούν να ψηφιστούν στο συμβούλιο του νησιού;

Προχωρούν οι εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και πλέον, το Survivor έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό.

Απόψε, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι επιβίωσης αναμένεται να δούμε τις πρώτες προσθήκες στο ριάλιτι, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς έρχονται τέσσερις παίκτες από την Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα των μαχητών και των διασήμων.

Στους διάσημους λοιπόν, θα μπει η Μις Ελλάς 2022, Ζωή Ασουμανάκη και ο ηθοποιός, Ντάνιελ Νούρκα. Στους μαχητές από την άλλη θα δείτε την Aira Adomaityte, που είχαμε δει να κάνει οντισιόν στο GNTM και τον tik toker Σωτήρη Λαμάι, που υπόσχεται να φοβίσει τον Αλέξη Παππά.

Θα μπορούν να τους ψηφίσουν οι παλιοί παίκτες στο συμβούλιο του νησιού;

«Δεν μας ειπώθηκε κάτι. Όμως, μερικοί κανόνες είναι σταθεροί στο Survivor χρόνια τώρα. Ο κανόνας των τριών όταν λιγοστεύουν οι παίκτες. Το ότι όταν αποχωρεί ένας παίκτης, δεν επιστρέφει ξανά ποτέ στο ίδιο Survivor. Και τέλος, πως οι νέοι παίκτες δεν μπορούν να ψηφιστούν τη νέα εβδομάδα», σύμφωνα με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.