Survivor spoiler: Μετά από πολλές συζητήσεις πείστηκε και είπε το ναι – Πολυσυζητημένος παίκτης ”εισβάλλει” αρχές Φλεβάρη στο παιχνίδι

21 Ιανουαρίου, 2024


Πριν από δύο εβδομάδες έγινε η πρεμιέρα του Survivor 2024 με την παραγωγή να αποφασίζει πριν καλά καλά κλείσει μήνα το ριάλιτι στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ να κάνει τις πρώτες προσθήκες παικτών, που θα συζητηθούν ιδιαίτερα.Πιο αναλυτικά, σήμερα 21/1 θα δούμε τους 4 παίκτες, που εισβάλλουν στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άντρα, που θα ενταχτούν αντίστοιχα στους μαχητές και σ…

...τους διάσημους (δείτε τους εδώ).Επειδή ωστόσο το κοινό, που παρακολουθεί φέτος το ριάλιτι παραπονιέται, πως δε βλέπει τόσο ενδιαφέροντα πρόσωπα με προσωπικότητες που να απασχολούν - η παραγωγή ετοιμάζεται να κάνει την απόλυτη ανατροπή.Δείτε επίσης: Το σημερινό 21/1 trailer για...

Πριν από δύο εβδομάδες έγινε η πρεμιέρα του Survivor 2024 με την παραγωγή να αποφασίζει πριν καλά καλά κλείσει μήνα το ριάλιτι στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ να κάνει τις πρώτες προσθήκες παικτών, που θα συζητηθούν ιδιαίτερα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα 21/1 θα δούμε τους 4 παίκτες, που εισβάλλουν στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άντρα, που θα ενταχτούν αντίστοιχα στους μαχητές και στους διάσημους (δείτε τους εδώ).

Επειδή ωστόσο το κοινό, που παρακολουθεί φέτος το ριάλιτι παραπονιέται, πως δε βλέπει τόσο ενδιαφέροντα πρόσωπα με προσωπικότητες που να απασχολούν – η παραγωγή ετοιμάζεται να κάνει την απόλυτη ανατροπή.

Δείτε επίσης: Το σημερινό 21/1 trailer για το Survivor 2024

Ο πολυσυζητημένος παίκτης που θα μπει στο Survivor 2024

Εμείς από το Youweekly.gr σας μεταφέρουμε λοιπόν αποκλειστικά, πως μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου θα μπει στο παιχνίδι ένας παλιός παίκτης, που το κοινό ζητάει διακαώς. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζής, στον οποίο τάζουν εδώ και καιρό πολύ καλά χρήματα (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό που θα παίρνει την εβδομάδα).

Survivor - Spoiler - Τζείμς Καφετζής

Ο πραγματικός λόγος που δεν μπήκε αρχικά στο Survivor

«Είχα αμυγδαλίτιδα μέσα στις γιορτές. Πήρα αντιβίωση και ανέβασε κάποιους δείκτες στις αιματολογικές μου εξετάσεις. Έχω θεραπεία ακόμα μια εβδομάδα. Δεν υπέγραφε ο γιατρός της Acun Medya να μπω γιατί μου είπε μπορεί να είναι κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω αν θα μπω πιο μετά στο Survivor, θα δούμε. Είχα συμφωνήσει να μπω με ένα πολύ καλό ποσό και απόσυρση της αγωγής που μου είχαν κάνει», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής για το λόγο που δεν είναι ήδη μέσα στο παιχνίδι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει λίγο αργότερα…

Όσον αφορά τους παίκτες της Διάσημης ομάδας και συγκεκριμένα, εκείνους που μπαίνουν για 2η ακόμα και για 4η φορά στο παιχνίδι, είπε: «Γενικά δε μπορείς να πεις από τώρα, θα δούμε πως θα πάει. Με τις συνθήκες εκεί βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό ή καταπιέζεται και είναι κάποιος άλλος. Μπορεί να βγάλεις λαγό από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι παλιοί παίκτες έχουν αβαντάζ. Η Ασημίνα και η Δαλάκα καλά κάνουν και ξαναπάνε, γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Δεν νομίζω ότι το κάνουν μόνο για το ψώνιο, αλλά για βιοποριστικούς λόγους πηγαίνουν. Πέρσι τις έπιασαν στα πράσα, θεωρώ πως τώρα θα πάνε πιο φοβισμένες και δεν θα κάνουν κάτι παρόμοιο, κατάλαβαν πως υπάρχουν κάποιοι κανόνες του παιχνιδιού» – δείτε εδώ όλους τους παίκτες και τα βιογραφικά τους.

Όσον αφορά αν θα τον δούμε γενικά στην τηλεόραση σε κάποια εκπομπή ή πρότζεκτ, δήλωσε: «Δεν μου έχει γίνει φέτος κάποια πρόταση για να είμαι σε εκπομπή. Μου έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάζει, έχω περάσει από casting για τηλεπαιχνίδι», είπε πριν από λίγες ημέρες οΤζέιμς Καφετζής στο I love Σουκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.