Γιάννης Περπατάρης: Ποιος πραγματικά ο νέος Survivor, αγρότης, γuμvές φωτογραφίες

21 Ιανουαρίου, 2024


Το Survivor 2024 ξεκίνησε και ο Γιάννης Περπατάρης ήδη ξεχώρισε. Ποιος είναι πραγματικά; Δείτε φωτογραφίες.Ανάμεσα στα φαβορί του Survivor 2024 είναι και ο 34χρονος Γιάννης Περπατάρης με καταγωγή από την Ιστιαία της Βόρειας Εύβοιας.Γιάννης Περπατάρης βιογραφικόΠοιος είναι πραγματικά ο Γιάννης Περπατάρης του Survivor;Γιάννης Περπατάρης Ηλικία: 34 ετώνΓιάννης Περπατάρης Ιδιότητα: ΑγρότηςΜεγαλωμένος …

...στη Βόρεια Εύβοια, λατρεύει τη φύση και απασχολείται ως αγρότης, φροντίζοντας καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Παράλληλα, ο Γιάννης Περπατάρης διατηρεί επιχείρηση cafe. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης....

Το Survivor 2024 ξεκίνησε και ο Γιάννης Περπατάρης ήδη ξεχώρισε. Ποιος είναι πραγματικά; Δείτε φωτογραφίες.

Ανάμεσα στα φαβορί του Survivor 2024 είναι και ο 34χρονος Γιάννης Περπατάρης με καταγωγή από την Ιστιαία της Βόρειας Εύβοιας.

Γιάννης Περπατάρης βιογραφικό

Ποιος είναι πραγματικά ο Γιάννης Περπατάρης του Survivor;

Γιάννης Περπατάρης Ηλικία: 34 ετών

Γιάννης Περπατάρης Ιδιότητα: Αγρότης

Μεγαλωμένος στη Βόρεια Εύβοια, λατρεύει τη φύση και απασχολείται ως αγρότης, φροντίζοντας καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές.

Παράλληλα, ο Γιάννης Περπατάρης διατηρεί επιχείρηση cafe.

Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης.

Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο. Δηλώνει πανέτοιμος… «να βγάλει το λάδι» στους αντίπαλούς του και να… «οργώσει» τους αμμουδερούς στίβους μάχης.

Δείτε φωτογραφίες του Γιάννη Περπατάρη χωρίς ρούχα:

Δείτε την αλήθεια για τον Αλέξη Παππά και τις γuμvές φωτογραφίες, ποιος πραγματικά ο Φάνης Μπολέτσης και πώς εμφανίστηκε αγνώριστη η Μαρία Αντωνά στο Survivor 2024.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.