Μαρία Αντωνά, Survivor: Αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ – «Αυτή δεν ήταν μουν@ρ@;;» [φωτο]

21 Ιανουαρίου, 2024


Άναυδοι έμειναν οι τηλεθεατές όταν είδαν τη Μαρία Αντωνά στο Survivor 2024. Δείτε φωτογραφίες.Η Μαρία Αντωνά είχε την εικόνα μια σαγηνευτικής γυναίκας μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευε στο instagram.Όμως η εικόνα της στο Survivor άφησε τους πάντες άναυδους, καθώς η Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ με τους περισσότερους να δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν:Ρεεεε αυτή δεν ΉΤΑΝ όμορφη και…

...� Μ@@ΝΑΡΑ;;; ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ TEMU gkamoti#survivorGR pic.twitter.com/AJOxt1DhpF — Lucifer Morning (@Survivoristas1) January 7, 2024 #survivorgr η Αντωνά αν ήξερε πως φαίνεται στην κάμερα θα είχε φύγει για Ελλάδα — Johnspike (@Johnspi64783237) January 7, 2024 Μόλις είδα την Αντωνα για πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ και κατάλαβα ότι το make-up πρέπει να είναι...

Άναυδοι έμειναν οι τηλεθεατές όταν είδαν τη Μαρία Αντωνά στο Survivor 2024. Δείτε φωτογραφίες.

Η Μαρία Αντωνά είχε την εικόνα μια σαγηνευτικής γυναίκας μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευε στο instagram.

Όμως η εικόνα της στο Survivor άφησε τους πάντες άναυδους, καθώς η Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ με τους περισσότερους να δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν:

Μαρία Αντωνά βιογραφικό

Ηλικία: 34 ετών

Ιδιότητα: Ραδιοφωνική παραγωγός – Παρουσιάστρια

Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, φιναλίστ του Survivor 2022.

Η σχέση της με τον αθλητισμό περιλαμβάνει βάρη, τρέξιμο, ισομετρικές ασκήσεις και λάστιχα. Κατεβαίνει στη Δομινικανή Δημοκρατία «ετοιμοπόλεμη», με θετική διάθεση και με στόχο να μας συστήσει τον πραγματικό της εαυτό.

Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή της Μαρίας Αντωνά:

Διαβάστε ποιοι είναι πραγματικά οι νέοι παίκτες του Survivor 2024, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης και ποια η αλήθεια για την καταγωγή του Αλέξη Παππά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.