Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Καλύτεροι φίλοι από παιδιά το θύμα με τον σύζυγο της γυναίκας που τον κατέσφαξε – «Ήξερα ότι τον παρενοχλούσε, δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο» (video)

21 Ιανουαρίου, 2024


Κατηγορηματικά διαψεύδει η πλευρά του θύματος στη Χαλκίδα τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που έκαναν λόγο για ερωτiκό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου, και την 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του.Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι η γυναίκα που μα…

...χαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό στο επάγγελμα, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτiκό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, ξυλουργός στο επάγγελμα, ήταν μία συγκροτημένη προσωπικότητα και αφοσιωμένος στην επιχείρησή του και...

Κατηγορηματικά διαψεύδει η πλευρά του θύματος στη Χαλκίδα τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που έκαναν λόγο για ερωτiκό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου, και την 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι η γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό στο επάγγελμα, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτiκό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, ξυλουργός στο επάγγελμα, ήταν μία συγκροτημένη προσωπικότητα και αφοσιωμένος στην επιχείρησή του και τη σύζυγό του. Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας, το οποίο αυτή την περίοδο είναι κλειστό, ενώ στο παρελθόν είχε λειτουργήσει ως κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.