Πρωτοφανές ξέσπασμα από Γιώργο Νταλάρα: «Είναι γελοίο αυτό που κάνετε, αν δείτε τους εαυτούς σας θα ντραπείτε»

20 Ιανουαρίου, 2024


«Είναι γελοίο αυτό που κάνετε, αν δείτε τους εαυτούς σας θα ντραπείτε» ανέφερε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας.Τον γνωστό ερμηνευτή συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, όπου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου.Ο Γιώργος Νταλάρας, βλέποντας τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν για μία δήλωση, έκανε ένα πρωτοφα…

...νές ξέσπασμα απέναντί τους, σχολιάζοντας τη δουλειά τους και χαρακτηρίζοντάς τη «γελοία».«Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.Όταν...

«Είναι γελοίο αυτό που κάνετε, αν δείτε τους εαυτούς σας θα ντραπείτε» ανέφερε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας.

Τον γνωστό ερμηνευτή συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, όπου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου.

Ο Γιώργος Νταλάρας, βλέποντας τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν για μία δήλωση, έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα απέναντί τους, σχολιάζοντας τη δουλειά τους και χαρακτηρίζοντάς τη «γελοία».

«Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τους νεότερους καλλιτέχνες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες fast-food, ο Γιώργος Νταλάρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.