Έλλη Κοκκίνου: Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, το έχω ξαναπεί

20 Ιανουαρίου, 2024


Έλλη Κοκκίνου: Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωήΣε συνέντευξη που παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο «Μισοτελειωμένη» αναφέρθηκε στη μουσική βιομηχανία σήμερα.Η τραγουδίστρια μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω αν ένα τραγούδι θα γίνει σουξέ, γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί. Δεν εξαρτάται μόνο από το αν ένα…

αν ένα τραγούδι μυρίζει επιτυχία. Μπορεί να μυρίζει επιτυχία, αλλά να μη γίνει τελικά, για άλλους λόγους».Στη συνέχεια, αποκάλυψε αν η ίδια έχει «πέσει στα πατώματα» για έναν έρωτα, όπως λέει το τραγούδι της.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Έλλη Κοκκίνου: Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο «Μισοτελειωμένη» αναφέρθηκε στη μουσική βιομηχανία σήμερα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω αν ένα τραγούδι θα γίνει σουξέ, γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί. Δεν εξαρτάται μόνο από το αν ένα τραγούδι μυρίζει επιτυχία. Μπορεί να μυρίζει επιτυχία, αλλά να μη γίνει τελικά, για άλλους λόγους».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε αν η ίδια έχει «πέσει στα πατώματα» για έναν έρωτα, όπως λέει το τραγούδι της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.