Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού»

20 Ιανουαρίου, 2024


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης σχετικά με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφέροντας πως δεν ξέρει αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού.Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε πως «αυτό που προσδοκώ είναι να είμαι ψύχραιμος (σ.σ. με την εξέλιξη αυτού του θέματος). Δεν είμαι φυσικά σε καμία περίπτ…

...ωση κατά του νομοσχεδίου. Μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι του ιδίου φύλου να μεγαλώνει με πολύ μεγάλη προσοχή και αγάπη το παιδί του». Με την ευκαιρία, δείτε τη δήλωση του Πέτρου Λαγούτη για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Μπορώ να φανταστώ, επίσης, την εκδοχή ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης σχετικά με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφέροντας πως δεν ξέρει αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε πως «αυτό που προσδοκώ είναι να είμαι ψύχραιμος (σ.σ. με την εξέλιξη αυτού του θέματος). Δεν είμαι φυσικά σε καμία περίπτωση κατά του νομοσχεδίου. Μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι του ιδίου φύλου να μεγαλώνει με πολύ μεγάλη προσοχή και αγάπη το παιδί του». Με την ευκαιρία, δείτε τη δήλωση του Πέτρου Λαγούτη για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Μπορώ να φανταστώ, επίσης, την εκδοχή ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι να μεγαλώνει με πολύ κακές συνθήκες το παιδί του. Μπορώ να φανταστώ όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Νομίζω ότι πρέπει κάπως να ξεπεράσουμε το φύλο σε αυτή την υπόθεση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.