Χλιδάτος γάμος με καλεσμένους αρχηγούς κρατών και βασιλείς – Οι εορτασμοί κράτησαν 10 ημέρες

18 Ιανουαρίου, 2024


Ένας από τους πιο χλιδάτους και λαμπερούς γάμους για το 2024 πραγματοποιήθηκε στην Μέση Ανατολή. Συγκεκριμένα, παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν, το δέκατο παιδί και τέταρτος γιος του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ του Μπρουνέι.Ο πρίγκιπας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γιανγκ Μούλια Ανίσα Ρόσνα, εγγονή ενός βασιλικού συμβούλου η οποία είναι επιχειρηματίας που διευθύνει τουριστικό πρακτορείο και έ…

...να brand μεταξωτών ρούχων.Ο χλιδάτος γάμος και οι εορτασμοί που κράτησαν 10 ημέρεςΤο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Ιστάνα Νουρούλ Ιμάν. Πρόκειται για το σπίτι που μένει ο σουλτάνος και είναι το μεγαλύτερο παλάτι στον κόσμο με 1.788 δωμάτια, 257 μπάνια και 200 πόνυ που χρησιμοποιούνται για...

Ένας από τους πιο χλιδάτους και λαμπερούς γάμους για το 2024 πραγματοποιήθηκε στην Μέση Ανατολή. Συγκεκριμένα, παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν, το δέκατο παιδί και τέταρτος γιος του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ του Μπρουνέι.

Ο πρίγκιπας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γιανγκ Μούλια Ανίσα Ρόσνα, εγγονή ενός βασιλικού συμβούλου η οποία είναι επιχειρηματίας που διευθύνει τουριστικό πρακτορείο και ένα brand μεταξωτών ρούχων.

Ο χλιδάτος γάμος και οι εορτασμοί που κράτησαν 10 ημέρες

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Ιστάνα Νουρούλ Ιμάν. Πρόκειται για το σπίτι που μένει ο σουλτάνος και είναι το μεγαλύτερο παλάτι στον κόσμο με 1.788 δωμάτια, 257 μπάνια και 200 πόνυ που χρησιμοποιούνται για πόλο.

Στη συνέχεια έγινε πομπή στους δρόμους της Μπαντάρ Σερί Μπεγκαβάν, με κατοίκους να έχουν “πλημμυρίσει” τα στενά για να δουν τους νεόνυμφους. Άλλωστε ο πρίγκιπας μπορεί να είναι 6ος για τον θρόνο, ωστόσο, έχει γίνει σύγχρονο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας με το προφίλ του στο Instagram να μετρά εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι εορτασμοί του γάμου κράτησαν 10 ημέρες και έγιναν διάφορες παραδοσιακές θρησκευτικές τελετές για το ζευγάρι. Ξεκίνησαν συγκεκριμένα στις 7/1 με απαγγελία από τη νύφη πλήρους ανάγνωσης του Κορανίου.

Κάποτε τα ταμπλόιντ και τα περιοδικά τον χαρακτήριζαν τον Αμπντούλ Ματίν ως έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ασίας. Πλέον όμως στα 32 του βγήκε από την λίστα των singles.

Η βασιλική νύφη φορούσε λευκό χιτζάμπ και παραδοσιακό μαλαισιανό νυφικό, ένα λευκό Baju Kurung, το οποίο σχεδίασε ο Μαλαισιανός σχεδιαστής Τεχ Φριντάους, ο οποίος μοιράστηκε φωτογραφίες του στο Instagram.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz – Ο χορός στην δεξίωση και τα τρυφερά φιλιά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.