Εριέττα Κούρκουλου: «Έχω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια, βλέποντας το χάσμα με τον απλό κόσμο» (video)

18 Ιανουαρίου, 2024


Για την οικονομική ευχέρεια που έχει «κληρονομήσει» από την οικογένειά της μίλησε η Εριέττα Κούρκουλου, καλεσμένη στην εκπομπή «The Speakers».«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι ο κάθε άνθρωπος που είναι οικονομικά εύπορος, νιώθει ενοχές. Όταν όμως έρχεσαι σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο και τη δυσκολία που υπάρχει εκεί έξω, αναγκαστικά κάνεις κάποιες συγκρίσεις. Και όταν βλέπεις το χάσμα, το…

... οποίο είναι τεράστιο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, εμένα δυστυχώς ή ευτυχώς μου είναι μια φυσική αντίδραση να έχω μια ενοχή.Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας η Μαριάννα Γουλανδρή - Μανούλα για δεύτερη φορά η εγγονή της ΒαρδινογιάννηΣίγουρα δε θεωρώ ότι έχει να κερδίσει...

Για την οικονομική ευχέρεια που έχει «κληρονομήσει» από την οικογένειά της μίλησε η Εριέττα Κούρκουλου, καλεσμένη στην εκπομπή «The Speakers».

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι ο κάθε άνθρωπος που είναι οικονομικά εύπορος, νιώθει ενοχές. Όταν όμως έρχεσαι σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο και τη δυσκολία που υπάρχει εκεί έξω, αναγκαστικά κάνεις κάποιες συγκρίσεις. Και όταν βλέπεις το χάσμα, το οποίο είναι τεράστιο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, εμένα δυστυχώς ή ευτυχώς μου είναι μια φυσική αντίδραση να έχω μια ενοχή.

Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας η Μαριάννα Γουλανδρή – Μανούλα για δεύτερη φορά η εγγονή της Βαρδινογιάννη

Σίγουρα δε θεωρώ ότι έχει να κερδίσει κάποιος κάτι από το να δει το μεγάλο σπίτι στο οποίο μένω. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι μένω σε ένα μεγάλο σπίτι. Δε βρίσκω τον λόγο να το αναπαράγω αυτό. Το αναπαράγουν πάρα πολλοί, και νομίζω ότι φτάνει. Δεν είναι και η ευτυχία εκεί. Σίγουρα τα χρήματα προσφέρουν μια ευκολία και κάποια σημαντικά πράγματα σε θέματα υγείας», είπε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.