«Βούλιαγμα» από τα Μερομήνια για τον Φεβρουάριο: «Πλημμυρικά φαινόμενα και χιόνι σε περιοχές…»

18 Ιανουαρίου, 2024


Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Φάνη Χατζηγρίβα στα Μερομήνια, αναμένεται ένας ιδιαίτερα δυσχερής χειμώνας με την έλευση του νέου έτους.Ο Φάνης Χατζηγρίβας δημοσίευσε το πρώτο μέρος των προβλέψεών του, το οποίο παρουσιάζει εντυπωσιακά φαινόμενα. Τα ευρήματα του έχουν αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Παράλληλα, σάλεψε ο καιρός: Από τα 20αρια, μέσα σε 24 ώρες, σε βαρυχειμωνιά με χιόνια και μετά ξανά…..

.... 20αρια!Ιανουάριος 2024Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.Φεβρουάριος 2024Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν,...

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Φάνη Χατζηγρίβα στα Μερομήνια, αναμένεται ένας ιδιαίτερα δυσχερής χειμώνας με την έλευση του νέου έτους.

Ο Φάνης Χατζηγρίβας δημοσίευσε το πρώτο μέρος των προβλέψεών του, το οποίο παρουσιάζει εντυπωσιακά φαινόμενα. Τα ευρήματα του έχουν αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Παράλληλα, σάλεψε ο καιρός: Από τα 20αρια, μέσα σε 24 ώρες, σε βαρυχειμωνιά με χιόνια και μετά ξανά… 20αρια!

Ιανουάριος 2024

Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.

Φεβρουάριος 2024

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

«Μπορει να χιονίσει και μέσα στη Θεσσαλονίκη! Στα 100-200μ. περιμένουμε χιονοστρώσεις…» – Τελεσίγραφο Τάσου Αρνιακού για την επέλαση του χιονιά (Video)

Τελεσίγραφο έδωσε ο Τάσος Αρνιακός για την επέλαση του χιονιά καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, τα προγνωστικά μοντέλα “δείνουν” ότι μπορεί να πέσουν χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, ο Τάσος Αρναικός επεσήμανε ότι έπρεπε έρθει το κρύο καθώς για την εποχή οι θερμοκρασίες δεν είναι συμβατές για την εποχή. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πλήρως τα προγνωστικά μοντέλα των τελευταίων ημερών ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.