Survivor 2024: Συνέβη για 1η φορά στην ιστορία του Survivor – Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

18 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: Τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου. Μάλιστα, με το… καλωσόρισμα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έμελλε να κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη τόσο στις δυο ομάδες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την μεγάλη απόφαση και το μέλλον του ριάλιτι.Κι αυτό μια και ο Γιώργος Λιανός …

...που τους πάγωσε όλουςΚι αυτό μια και ο Γιώργος Λιανός μας ενημέρωσε για ένα περιστατικό που λάμβανε χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής εκδοχής του Survivor. «Αρχικά να σας πω ότι συνήθως οι μονομαχίες αποχώρησης γίνονται βραδινή ώρα. Απλά, επειδή χθες το βράδυ στο Τουρκικό...

Survivor 2024: Τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου. Μάλιστα, με το… καλωσόρισμα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έμελλε να κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη τόσο στις δυο ομάδες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την μεγάλη απόφαση και το μέλλον του ριάλιτι.

Survivor 2024: Η ανακοίνωση του Λιανού που τους πάγωσε όλους

Κι αυτό μια και ο Γιώργος Λιανός μας ενημέρωσε για ένα περιστατικό που λάμβανε χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής εκδοχής του Survivor. «Αρχικά να σας πω ότι συνήθως οι μονομαχίες αποχώρησης γίνονται βραδινή ώρα. Απλά, επειδή χθες το βράδυ στο Τουρκικό All Star είχαν επίσης μονομαχία στην ίδια πίστα και τελείωσε πολύ αργά, ξέρουμε ότι είναι κρίσιμη αυτή η στιγμή και για τους τέσσερις υποψήφιους, επομένως αποφασίσαμε να τους αφήσουμε να ξεκουραστούν και να έρθουμε πρωινή ώρα».

«Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ουσιαστικά θα παίξουμε την μονομαχία και αυτή θα προβληθεί σε δύο ώρες στον ΣΚΑΪ. Σίγουρα λοιπόν αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τους τεχνικούς, καλή υπομονή και καλό κουράγιο θα τους ευχηθώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Καλό κουράγιο φυσικά θα ευχηθώ και στους τέσσερις υποψήφιους. Τον Ρομπ, τον Νίκο, τον Παύλο και τον Αλέξη» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή για την διαδικασία αποχώρησης του Survivor.

Survivor 2024: Στους Μπλε το κιτ ψαρέματος – «Δεν θα πεινάσετε ποτέ»

Το δεύτερο αγώνισμα επάθλου ήταν κάτι παραπάνω από έναν αγώνα με έπαθλο φαγητό.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για το κιτ ψαρέματος, τον εξοπλισμό δηλαδή που μπορεί να γεμίσει τα πιάτα τους ψάρια. Ο Άγγελος αμέσως ενθουσιάστηκε όντας γνώστης του αντικειμένου, και έταξε στην ομάδα του πολύ φαγητό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.