Survivor 2024 (17/1) trailer: «Δεν έχει ηρωισμούς, ρισκάρεις την θέση σου…» – «Κόλαφος» Μαχητές και Διάσημοι με Ρομπ και Άγγελο

17 Ιανουαρίου, 2024


Survivor trailer: Τα πάνω κάτω έρχονται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024 (17/1) με Διάσημους και Μαχητές να σχολιάζουν σαστισμένοι το σχέδιο Άγγελου και Ρομπ για την παραμονή του δεύτερου στο παιχνίδι. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική εξομολόγηση του Αλέξη Παππά.«Δεν παίρνει ηρωισμούς το παιχνίδι, ανα πάσα στιγμή, μπορεί να βρεθείς σε ένα αεροπλάνο να φύγεις», ήταν τα λόγια της Ασημίν…

...ας Χατζηανδρέου για το σχέδιο του Άγγελου να σώσει τον Ρομπ από την αποχώρηση θυσιάζοντας τον εαυτό του.Την ίδια στιγμή, οι δύο ομάδες ρίχνονται για μια ακόμη φορά σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης και μάχονται σκληρά για το μοναδικό αποψινό έπαθλο.Ενώ, η μονομαχία αποχώρησης...

Survivor trailer: Τα πάνω κάτω έρχονται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024 (17/1) με Διάσημους και Μαχητές να σχολιάζουν σαστισμένοι το σχέδιο Άγγελου και Ρομπ για την παραμονή του δεύτερου στο παιχνίδι. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική εξομολόγηση του Αλέξη Παππά.

«Δεν παίρνει ηρωισμούς το παιχνίδι, ανα πάσα στιγμή, μπορεί να βρεθείς σε ένα αεροπλάνο να φύγεις», ήταν τα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το σχέδιο του Άγγελου να σώσει τον Ρομπ από την αποχώρηση θυσιάζοντας τον εαυτό του.

Την ίδια στιγμή, οι δύο ομάδες ρίχνονται για μια ακόμη φορά σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης και μάχονται σκληρά για το μοναδικό αποψινό έπαθλο.

Ενώ, η μονομαχία αποχώρησης έχει ανδρικό άρωμα για αυτή την εβδομάδα, με τον Αλέξη Παππά, τον Παύλο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Γκάνο και τον Rob James Seymour να διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Survivor 2024: «Δίκασε» η Ασημίνα – «Αν ο Rob δεν έχει καταλάβει ότι είναι ο πιο αδύναμος, έχει κάποιο θεματάκι»

Survivor 2024: «Αν ο Rob δεν έχει καταλάβει ότι είναι ο πιο αδύναμος, έχει κάποιο θεματάκι» ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό (15/1) του ριάλιτι επιβίωσης και «δίκασε».

«Η ομάδα τον θεωρεί τον πιο αδύναμο, θεωρώ πως το έχει καταλάβει, αν δεν το έχει καταλάβει έχει κάποιο θεματάκι. Δεν έχει καταλάβει ότι οι δυνατότητές του είναι μέχρι ένα σημείο, η αυτογνωσία καλό κάνει καμιά φορά», είπε η Ασημίνα για τον Rob. Με την ευκαιρία, αυτός θα είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.