Survivor 2024 spoiler 16/01: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτές είναι οι τέσσερις προσθήκες σε Μαχητές και Διάσημους – Ο ηθοποιός, η εστεμένη και δύο “έκπλήξεις” (Video)

17 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 16/01: Μαχητές και Διάσημοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν νέους παίκτες και στο παρακάτω βίντεο σας αποκαλύπτουμε τα ονόματα, ενώ ένα βίντεο “φωτιά” που ήρθε στο φως “καίει” Ασημίνα και Κρίστη.
Survivor 2024 spoiler 16/01, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας & ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση σύμφωνα με τις οριστικές πληροφορίες του Athensmag…

...�ρος αποχώρησηSurvivor 2024 spoiler 16/01, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας & ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση σύμφωνα με τις οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr;Η δεύτερη ήττα της ομάδας των Διάσημων έφερε και τη δεύτερη υποψηφιότητα από τους Κόκκινους....

Survivor 2024 spoiler 16/01: Μαχητές και Διάσημοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν νέους παίκτες και στο παρακάτω βίντεο σας αποκαλύπτουμε τα ονόματα, ενώ ένα βίντεο “φωτιά” που ήρθε στο φως “καίει” Ασημίνα και Κρίστη.

Survivor 2024 spoiler: Αυτές είναι οι τέσσερις προσθήκες σε Μαχητές και Διάσημους

Survivor 2024 spoiler 16/01, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας & ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler 16/01, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας & ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση σύμφωνα με τις οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

Η δεύτερη ήττα της ομάδας των Διάσημων έφερε και τη δεύτερη υποψηφιότητα από τους Κόκκινους. Η κάλπη του Survivor έδωσε το όνομα του Αλέξη Παππά, γεγονός που ξάφνιασε τόσο τον ίδιο όσο και τους παίκτες της Μπλε Ομάδας.

«Δεν το περίμενε κανένας, ούτε ο ίδιος» θα ακουστεί στην παραλία των Μπλε το βράδυ της Τρίτης (16/01).

Ο Αλέξης Παππάς θα ζητήσει εξηγήσεις από την ομάδα του που τον έβγαλε στον τάκο. «Δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ, έχω πρόβλημα όμως, όταν συζητάμε την προηγούμενη μέρα ότι είμαστε μια ομάδα, την επόμενη μέρα να διακρίνω ότι οι μισοί έχετε γίνει ομάδα» θα τους πει και θα περιμένει τις απαντήσεις τους. Τι θα του απαντήσουν;

Σε σοκ όμως είναι και ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Αλέξη Παππά αφού αδυνατεί να κατανοήσει πώς είναι δυνατόν να τον βγάλουν στον τάκο αφού βοηθάει στους στόχους.

Survivor 2024 spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας είναι γεγονός μόνο που σε αυτό το αγώνισμα μεγάλο ρόλο παίζει η συνεργασία. Οι Μπλε ή οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να συνεργαστούν καλύτερα; Ποια από τις δύο ομάδες θα πάει στο συμβούλιο ασφαλής;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες που θα συνεργαστούν καλύτερα στον αγώνα για την τρίτη ασυλία θα είναι οι Διάσημοι και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι Μαχητές να πάνε στο συμβούλιο ηττημένοι προκειμένου να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 2024 spoiler: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές αναμένεται να κατευθυνθούν, ο ένας μετά τον άλλον στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κάλπη θα βγει το όνομα του Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ ο οποίος αναμένεται να είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ

Στην συνέχεια ο παίκτης με το καλύτερο ποσοστό νικών, θα πρέπει να δώσει τον 4ο υποψήφιο ώστε να διαμορφώσει την τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.