“Survivor” – Η αλήθεια για τον Τζέιμς Καφετζή και η συμφωνία με τον Ατζούν

17 Ιανουαρίου, 2024


Δεν τα βρήκε στα λεφτά με τον Τούρκο ο James Καφετζής και γι’ αυτό και δεν μπήκε στο “Survivor”. Οι συζητήσεις τους όμως δεν έχουν σταματήσει.

...ι. Ο Ατζουν βλέποντας πως τα νούμερα αρχίζουν να πέφτουν, παράλληλα και το ενδιαφέρον του παιχνιδιού, είναι διατεθειμένος να τα βρει με τον Καφετζή καθώς έχει γίνει όπως έμαθα μεταξύ τους μία νέα συμφωνία. Αυτή είναι στην τελευταία ευθεία ώστε να συμφωνήσουν για να μπει μέσα...

Δεν τα βρήκε στα λεφτά με τον Τούρκο ο James Καφετζής και γι’ αυτό και δεν μπήκε στο “Survivor”. Οι συζητήσεις τους όμως δεν έχουν σταματήσει.

  • Ο Ατζουν βλέποντας πως τα νούμερα αρχίζουν να πέφτουν, παράλληλα και το ενδιαφέρον του παιχνιδιού, είναι διατεθειμένος να τα βρει με τον Καφετζή καθώς έχει γίνει όπως έμαθα μεταξύ τους μία νέα συμφωνία. Αυτή είναι στην τελευταία ευθεία ώστε να συμφωνήσουν για να μπει μέσα στο παιχνίδι αρχές Μαρτίου. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως εκείνη την περίοδο ο Καφετζής ξεκινάει τις κρουαζιέρες με το ιστιοπλοϊκό του – την δουλειά του δηλαδή – που είναι τους καλοκαιρινούς μήνες. Ίδιες πληροφορίες θέλουν τον πρώην παίκτη του ριάλιτι να προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα επαγγελματικά του ώστε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, και να επιστρέψει σε αυτά μετά το τέλος του παιχνιδιού. Θα καταφέρει να δαγκώσει τον Τούρκο; Ίδωμεν!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.