8 χρόνια ΜΥΚΟΝΟ τα πάντα όλα. Η Κωνσταντίνα ΜΙχαήλ το ξεφούρνισε… Δεν ντρεπόμουν να…

16 Ιανουαρίου, 2026


Μια αναδρομή σε μια άλλη εποχή της Μυκόνου έκανε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα χρόνια που εργαζόταν ως σερβιτόρα στο νησί των ανέμων.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);…

Μια αναδρομή σε μια άλλη εποχή της Μυκόνου έκανε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα χρόνια που εργαζόταν ως σερβιτόρα στο νησί των ανέμων.

Η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε εμπειρίες που – όπως λέει – διαμόρφωσαν όχι μόνο την ίδια, αλλά και τη μοναδική μυκονιάτικη κουλτούρα πριν από την εποχή της VIP υπερβολής.

«Την έχτισα τη Μύκονο – Οκτώ χρόνια σερβιτόρα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.