Survivor 2024: «Η ειρωνία της δεν σταματάει ποτέ…» – “Πύρ και μανία” οι Μαχητές με την συμπεριφορά της Ασημίνας

16 Ιανουαρίου, 2024


Με εντάσεις ξεκίνησε και το αποψινό επεισόδιο 16/1, του Survivor, με τους μπλέ και τους κόκκινους να έχουν βγάλει ήδη τα “μαχαίρια”. Φαίνεται ότι η χθεσινή συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία συζητήθηκε στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, προβληματίσε αλλά και ενόχλησε αρκετά την ομάδα των μαχητών.Η μπλέ λοιπόν θέωρησαν ασέβεια το “γιουχάρισμα” της πάικτριας της κόκκινης ομάδας, κατά την …

...διάρκεια του χθεσινού αγώνα ασυλίας με την ίδια να απαντά: «Δεν με αφορά τίποτα πλέον ο κόσμος δεν είναι κριτής για να με λέει φωνακλού, όποτε παιδιά χάρηκα πάρα πολύ για το βράδυ αυτό, δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω...» (δείτε εδώ τι έγινε).Τα καρφιά του Φάνη και της Μαριλίνας για...

Με εντάσεις ξεκίνησε και το αποψινό επεισόδιο 16/1, του Survivor, με τους μπλέ και τους κόκκινους να έχουν βγάλει ήδη τα “μαχαίρια”. Φαίνεται ότι η χθεσινή συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία συζητήθηκε στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, προβληματίσε αλλά και ενόχλησε αρκετά την ομάδα των μαχητών.

Η μπλέ λοιπόν θέωρησαν ασέβεια το “γιουχάρισμα” της πάικτριας της κόκκινης ομάδας, κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα ασυλίας με την ίδια να απαντά: «Δεν με αφορά τίποτα πλέον ο κόσμος δεν είναι κριτής για να με λέει φωνακλού, όποτε παιδιά χάρηκα πάρα πολύ για το βράδυ αυτό, δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω…» (δείτε εδώ τι έγινε).

Τα καρφιά του Φάνη και της Μαριλίνας για την Ασημίνα

Σήμερα (16/1), κατά την προσωπική του συνέντευξη, ο Φάνης Μπολέτσης και η Μαριλίνα Βακονδίου σχολίασαν με αρκετά αιχμηρό τρόπο την συμπεριφορά της Ασημίνας, τονίζοντας ότι είναι αρκετά ειρωνική με την αντίπαλη ομάδα, γεγονός που ενοχλεί αρκετά τους Μαχητές.

«Το σχόλιό της δεν μου άρεσε. Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής. Ήταν ασέβεια αυτό που έκανε.. ανέφερε ο Φάνης Μπολέτσης

«Η ειρωνία της δεν σταματάει ποτέ. Μας γιούχαρε πολύ έντονα και μετά μίλησε άσχημα στη Δώρα και την ειρωνεύτηκε. Με βάση ηλικίας θα έπρεπε να τη σέβεται. Είναι πάρα πολύ κακό. Έχει περίεργο χαρακτήρα και το έχουμε καταλάβει όλοι. Κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους και να σταματήσει αυτό. Δεν είμαστε στο σχολείο», είπε από την πλευρά της η Μαριλίνα Βακονδίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.