Survivor 2024: Ο Σωτήρης Λαμάι μπαίνει στους Μαχητές – Αυτός είναι ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

16 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: Ο Σωτήρης Λαμάι είναι ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που μπαίνει στους Μαχητές.Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σου Σού, ο Σωτήρης Λαμάι αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο, έτοιμος να ζήσει την εμπειρία του Survivor 2024. Παράλληλα, μια αποκάλυψη «βόμβα» για τους Διασήμους έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο γνωστός επιχειρηματίας στο παρελθόν είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή…

... στο ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίζει το χρυσό εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο. Ο Σωτήρης Λαμάι είναι πατέρας ενός παιδιού και αρκετά γνωστός μέσα από τα βίντεο του στα social media.Στο παρελθόν μάλιστα είχε συνεργαστεί στο ίδιο μαγαζί με τον Παύλο Παπαδόπουλο από...

Survivor 2024: Ο Σωτήρης Λαμάι είναι ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που μπαίνει στους Μαχητές.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σου Σού, ο Σωτήρης Λαμάι αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο, έτοιμος να ζήσει την εμπειρία του Survivor 2024. Παράλληλα, μια αποκάλυψη «βόμβα» για τους Διασήμους έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στο παρελθόν είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίζει το χρυσό εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο. Ο Σωτήρης Λαμάι είναι πατέρας ενός παιδιού και αρκετά γνωστός μέσα από τα βίντεο του στα social media.

Στο παρελθόν μάλιστα είχε συνεργαστεί στο ίδιο μαγαζί με τον Παύλο Παπαδόπουλο από την ομάδα των Διασήμων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.