Survivor Spoiler 15/1: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

15 Ιανουαρίου, 2024


Survivor: Η ομάδα των Μαχητών επανήλθε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση – Ποιος θα πάρει τη νίκη απόψεΤο βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου θα δούμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor. Το βράδυ της Κυριακής είδαμε την ομάδα των Μαχητών του Survivor να έχει επανέλθει δυναμικά …

...�αμικά παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν...

Survivor: Η ομάδα των Μαχητών επανήλθε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση – Ποιος θα πάρει τη νίκη απόψε

Το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου θα δούμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor. Το βράδυ της Κυριακής είδαμε την ομάδα των Μαχητών του Survivor να έχει επανέλθει δυναμικά παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για την δεύτερη ασυλία. Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους όμως οι Διάσημοι δεν θα τα παρατήσουν εύκολα, έτσι ο αγώνας ασυλίας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers τη νίκη θα πάρουν γι’ άλλη μια φορά οι Μαχητές, κάνοντας τους Διάσημους γι’ άλλη μια φορά να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να βγάλουν ξανά άνδρα υποψήφιο.

Tι συμβαίνει με την υγεία της Κατερίνας Δαλάκα

Υπενθυμίζεται ότι το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», η Κατερίνα Δαλάκα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως στο φετινό παιχνίδι, βάζει πάνω απ’ όλα την υγεία της.

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως η παίκτρια μεταφέρθηκε την προηγούμενη ημέρα στην κλινική, ενώ ο πυρετός, δεν της είχε πέσει ακόμα.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το πώς νιώθει, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Δεν νιώθω τόσο καλά ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ, θεωρώ ότι αν παίξω σήμερα θα χάσω κι άλλες μέρες από το παιχνίδι, οπότε φέτος βάζω πάνω από όλα την υγεία μου και μετά το παιχνίδι», με τους υπόλοιπους παίκτες να τη χειροκροτούν. Ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε στη συνέχεια πως και η άποψη του γιατρού, είναι ίδια με αυτή της Κατερίνας Δαλάκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.