Survivor 2024 spoiler 15/01: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

15 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler15/01: Πολλά ακούγονται για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.Η ομάδα των Μαχητών επανήλθε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον το come back των Μαχητών διατηρώντας το Survivor στη ζώνη μετάδοσής του στη…

...ν πρώτη θέση της τηλεθέασης και στα δύο κοινά με μέσο όρο 20.9% στο γενικό σύνολο του κοινού και 20.2% στο δυναμικό κοινό (18-54).Ο Παύλος Παπαδόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και μένει να δούμε σήμερα ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα.Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν...

Survivor 2024 spoiler15/01: Πολλά ακούγονται για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η ομάδα των Μαχητών επανήλθε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον το come back των Μαχητών διατηρώντας το Survivor στη ζώνη μετάδοσής του στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και στα δύο κοινά με μέσο όρο 20.9% στο γενικό σύνολο του κοινού και 20.2% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Ο Παύλος Παπαδόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και μένει να δούμε σήμερα ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα.

Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους όμως οι Διάσημοι δεν παραδίδουν τα όπλα… Ένας αγώνας ασυλίας που κρίνεται στις λεπτομέρειες και ένα Συμβούλιο γεμάτο παράπονα!

Survivor 2024 Λιανός

Ποιος παίκτης θα είναι ο 2ος υποψήφιος;

Αν οι Διάσημοι κερδίσουν τη 2η ασυλία ο Rob James θα είναι σίγουρα υποψήφιος προς αποχώρηση ενώ αν κερδίσουν οι Μαχητές οι παίκτες που θα ψηφιστούν θα είναι ο Νίκος Γκάνος και ο Χρήστος Βολικάκης με τον τελευταίο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγει από την κάλπη.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Survivor 2024 spoiler 15/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Survivor 2024 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλίας της εβδομάδας σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

Οι Μαχητές έκαναν την μεγάλη ανατροπή στο Survivor 2024 και πήραν σχετικά άνετα την νίκη στον 1ο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με σκορ 10-6.

Για πρώτη φορά φέτος βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα να δούμε τον Παύλο Παπαδόπουλο να βγαίνει παμψηφεί. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Survivor 2024 spoiler 15/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Απόψε (15/01), το βράδυ θα παρακολουθήσουμε έναν εντυπωσιακό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων και φυσικά θα μάθουμε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να επιστρέψουν στις νίκες, ή οι Μαχητές θα κάνουν ξανά την ανατροπή και θα νικήσουν και στον 2ο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας;

Survivor 2024 spoiler 15/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Survivor 2024 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία;

Σας το είχαμε αποκαλύψει απο το Σάββατο ότι αυτή την εβδομάδα θα αλλάξουν πολλά στο Survivor 2024. Την πρώτη αλλαγή την παρακολουθήσαμε χτες, με την ήττα των Διασήμων, ενώ ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ότι στο τέλος της εβδομάδας θα δούμε και την είσοδο νέων παικτών.

Η 1η διαρροή που ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένη, κάνει λόγο για νίκη των Μαχητών για ακόμα μια φορά. Αυτό θα φέρει τους Διάσημους για δεύτερη φορά στο συμβούλιο του νησιού, όπου εκεί σύμφωνα με τις προβλέψεις μας θα βγάλουν ξανά άντρα υποψήφιο!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.