Survivor – Κατέρρευσε ο Rob James Seymour: «Δεν τον βλέπω, ανησυχώ…»

15 Ιανουαρίου, 2024


Μία αναπάντεχη τροπή πήρε το αγώνισμα της ασυλίας, σήμερα 14 Ιανουαρίου στο Survivor. Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν σε μία μάχη σώμα με σώμα και πόντο-πόντο μέχρι το τέλος, αφού κανείς δεν ήθελε να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Η εξάντληση ωστόσο φαίνεται πως ήταν πιο δυνατή, καθώς ήδη αρρώστησαν σοβαρά δύο παίκτριες, με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες επίσης να δηλώνουν ότι νιώθουν ατονία. Και για άλλο…

...υς η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή, όπως για τον Rob James Seymour, που δεν ολοκλήρωσε ποτέ το run της περασμένης Κυριακής. Ο παίκτης ξεκίνησε κανονικά την κούρσα, αλλά στην πορεία τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του και έμεινε πολύ πίσω σε σχέση με τον αντίπαλό του, Σάββα Γκέντσογλου.Από την αρχή...

Μία αναπάντεχη τροπή πήρε το αγώνισμα της ασυλίας, σήμερα 14 Ιανουαρίου στο Survivor. Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν σε μία μάχη σώμα με σώμα και πόντο-πόντο μέχρι το τέλος, αφού κανείς δεν ήθελε να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Η εξάντληση ωστόσο φαίνεται πως ήταν πιο δυνατή, καθώς ήδη αρρώστησαν σοβαρά δύο παίκτριες, με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες επίσης να δηλώνουν ότι νιώθουν ατονία. Και για άλλους η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή, όπως για τον Rob James Seymour, που δεν ολοκλήρωσε ποτέ το run της περασμένης Κυριακής. Ο παίκτης ξεκίνησε κανονικά την κούρσα, αλλά στην πορεία τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του και έμεινε πολύ πίσω σε σχέση με τον αντίπαλό του, Σάββα Γκέντσογλου.

Από την αρχή ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έλεγε για τον Σκωτσέζο Μαχητή ότι δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, σύμφωνα και με τη γιατρό του παιχνιδιού, και τελικά επιβεβαιώθηκε. «Θα μπει στο τούνελ, θα βγει; Δεν τον βλέπω, ανησυχώ», είπε χαρακτηριστικά και πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να πάρουν απάντηση. Ο Rob James Seymour βγήκε πολύ αργά από το τούνελ, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν έτοιμος να τελειώσει τους στόχους, αλλά σε αυτό το σημείο ήταν ξεκάθαρο ότι ο αντίπαλός του ήταν εκτός μάχης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.