Ο Φατσέας στο Survivor 2024: Τα «μαργαριτάρια» πέφτουν βροχή! Οι «εορτάζουσες Γιάννηδες» και οι «ψήφες»

11 Ιανουαρίου, 2024


Την Κυριακή 07/01 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Survivor με την παρουσίαση των νέων παικτών στο τηλεοπτικό κοινό. Οι ανταγωνισμοί μεταξύ των δύο ομάδων και μεταξύ των μελών της ίδιας ομάδας ξεκίνησαν αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί.Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε ήταν οι έντονες αντιπαραθέσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, όταν οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τ…

...ις απόψεις τους.Το ρεσιτάλ "μαργαριταριών" ξεκίνησε νωρίς, όταν ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε σε όλους τους εορτάζοντες Γιάννηδες. Συνέχισε στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι λεκτικές γκάφες έπεφταν με ρυθμό μυδραλιοβόλου στο άτυχο κοινό.Ξεχώρισε η ατάκα της Κρίστης Καθάργια,...

Την Κυριακή 07/01 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Survivor με την παρουσίαση των νέων παικτών στο τηλεοπτικό κοινό. Οι ανταγωνισμοί μεταξύ των δύο ομάδων και μεταξύ των μελών της ίδιας ομάδας ξεκίνησαν αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί.

Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε ήταν οι έντονες αντιπαραθέσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, όταν οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Το ρεσιτάλ “μαργαριταριών” ξεκίνησε νωρίς, όταν ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε σε όλους τους εορτάζοντες Γιάννηδες. Συνέχισε στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι λεκτικές γκάφες έπεφταν με ρυθμό μυδραλιοβόλου στο άτυχο κοινό.

Ξεχώρισε η ατάκα της Κρίστης Καθάργια, “είναι πάρα πολλές οι ψήφες”, αλλά ο Παύλος Παπαδόπουλος κατέκτησε την κορυφή στο βάθρο των λαθών. Ο Παύλος, νικητής του Power of Love 2 και πρώην επιχειρηματίας, δηλώνει τώρα συγγραφέας δύο βιβλίων. Στο συμβούλιο του νησιού, αναφέρει ότι “δε συνάπτει αυτό που γίνεται”, εννοώντας προφανώς “δεν συνάδει”. Πέντε χρόνια μετά, ο Παύλος εξακολουθεί να προκαλεί εντύπωση και να συζητιέται.

Μετά το συμβούλιο του νησιού, οι κοινωνικές μέσες πλατφόρμες ξεσήκωσαν κύματα, καθώς ακούσαμε ατάκες που θα μας συντροφεύουν όλη τη σεζόν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.